Manolo logotype

Vinn presentkort på Manofakind.se

Förra veckan lanserades Man of a kind - En ny satsning från RNB Retail & Brands med fokus på exklusivt herrmode. I en inspirerande miljö finner man kvalitetstillverkare så som Ermenegildo Zegna, Canali, Barba och L.B.M. 1911 för att nämna några.

Sortimentet består av ett urval av såväl klassiskt som kontemporärt med en blandning av kläder, skor och accessoarer. Utöver webshopen kompletteras sortimentet med servicetjänster såsom personlig stilrådgivning och en made to measure-service samt en rad artiklar med fokus på skovård, stil och mode.

För att fira lanseringen vill Man of a kind tävla ut ett antal presentkort till er läsare på Manolo.

Närmare bestämt: 1 x 5000 kr, 2 x 2500 kr och 5 x 1000 kr. 

För att tävla krävs följande:

1. Besvara frågan i formuläret nedan.

2. Registrera dig på Manofakind.se och ta del av nyhetsbrevet.

Tävlingen avslutas 14:e september och därefter utses vinnarna här på Manolo.

Ni kan även följa Man of a kind på Instagram och Facebook

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 figaro säger
2016-08-31 21:49 - Anmäl

Konstruktiv kritik till bolag. Har läst massor på ett par dagar så jag gick in och kikade.

Jag som jobbar i kostym hela dagarna skulle aldrig kunna bära en kostym i en storlek mindre än tänkt... Cc kostymerna på bild känns som en plåtning för ett popsnöremärke... :) gör gärna om
#2 Chris säger
2016-09-03 08:17 - Anmäl

Kul initiativ men själlös butik. Svårt stt begära att den ska hålla samma klass som Gabucci, Lund & Lund och andra fysiska butiker. Men online alternativen som Svenska Care of Carl eller UK Mr. Porter har iaf ambitionen. Denna är lika sexig som deras andra butiker. Som sagt bra tanke men trist själlöst utförande.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.