Manolo logotype

Inspiration från Instagram - Antonio Meccariello

I förra veckan kunde ni läsa om Antonio Meccariellos nya webshop och RTW-linje. Vi fortsätter på temat och rekommenderar idag ett besök på Antonios Instagramkonto. Ren erotik för skonördarna och gott om inspiration till en eventuell framtida MTO-beställning.

a.meccariello visar på sitt konto upp mängder med samples och kunders specialbeställningar som man annars inte hittar i företagets utbud. Här får man också gott om inspiration och detaljbilder från premiumserien Aurum vars kvalitet ligger på samma nivå som Bespoke men med färre fittings och befintliga läster.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Skor

#1 Antiglobalist säger
2016-08-07 23:20 - Anmäl

Inga kommentarer till detta ögongodis..!? Kan det bero på att det inte går att kommentera från mobiler längre, som en kommentator nämnde tidigare? (Gäller även min Windows phone).
#2 Andreas Weinås säger
2016-08-08 08:00 - Anmäl

#1 - jsg kommenterar i skrivande stund från en IPhone men vet att problemet funnits av och till. Har kontaktat vår tekniska avdelning som tittar på det.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.