Manolo logotype

Inspiration från Instagram - Maxim Lundh

Idag vill vi lyfta fram en av de yngre inspiratörerna i vårt instagramflöde. Maxim Lundh är agenten, entreprenören och stilinspiratören bakom instagramkontot @maximscandinavia. Med välsittande kostymer, en imponerande känsla för färg och form samt en personlig prägel på sin klädsel är Maxim en av Sveriges bäst klädda män.

@maximscandinavia illustrerar Maxims privatliv såväl som jobb där han till vardags arbetar som agent för TBD Eyewear och Briston Watches i Sverige. Hans stil kännetecknas av en mix av dressade och lediga plagg i en modern och personlig tolkning. 

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Hedåsgatan säger
2016-07-09 18:20 - Anmäl

Snyggt, men tycker kavajen saknar en snygg "puff" på de flesta av bilderna, förstår att det är väl medvetet men ser tomt ut...
#2 leChat säger
2016-07-10 14:28 - Anmäl

Snyggt och stiligt med klassisk passform utan att se gubbigt ut!
#3 Helmer säger
2016-07-10 20:55 - Anmäl

Hög midja är snyggt som tusan. Men det kan inte vara meningen att man ska behöva ana ett ollon eller en testikel som på fyra av dessa bilder. Varför måste grenen vara uppdragen så högt? Fult i alla objektiva avseenden. Skärpning.
#4 Sofia säger
2016-07-11 09:22 - Anmäl

#3 - Det finns inget sexigare än att ana ett storstjöodjur under byxorna.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.