Manolo logotype

Fredagsinspiration - Den gröna kavajen

Idag vill vi slå ett slag för den gröna kavajen. Lika fin i höst som vårutförande och en av de mest mångsidiga toner att matcha till övriga plagg. Vi tycker plagget gör sig allra bäst till en ljusblå skjorta, sandfärgade byxor och mörkblå accessoarer.

Kavaj - Morris Heritage, Byxa - Thom Sweeney, Skjorta - Emanuele Maffeis, Slips - Drake´s, Portfölj - ValextraSolglasögon - TBD Eyewear, Bröstnäsduk - Rubinacci, Loafers - Carmina, KlockaPatek Philippe ref. 1518

 

Grön kavaj från BnTailor.

Elegant portfölj från Valextra.

Ikoniska evighetskalendern 1518 från Patek Philippe.

Solglasögon från The Bespoke Dudes.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar om varumärkena: Drakes Morris Patek Phillipe Valextra Carmina
#1 JM säger
2016-07-01 12:57 - Anmäl

gotta löv them gröna kavajer, fantastiskt substitut mot "alldagliga" blå!
#2 Tony säger
2016-07-01 21:12 - Anmäl

Jag har många gånger letat efter en grön kavaj som ligger i en prisklass som passar min ekonomi bra, säg runt 2500-3500 men verkar svårt. Är jag för snål eller går det att hitta något vettigt?
#3 Andreas Weinås säger
2016-07-01 21:38 - Anmäl

#2 - vettigt är ju en smula subjektivt. För vissa innebär det full kanvas i 10tkrs klassen och andra är det allt över Dressman i naturmaterial. Du hittar absolut fina kavajer från exempelvis Suitsupply för det priset.
#4 Halmstad säger
2016-07-02 18:54 - Anmäl

eller yoox.

Färger utanför grått och blått för kavajer är en knivig sak. Färger är hårt trendstyrt i det angivna prisskiktet och stora näthandlare är nästan det enda alternativet om man är ute efter något mer specifikt.
#5 Henrik säger
2016-07-04 04:30 - Anmäl

Skulle vilja slå ett för japanska Édifice när det kommer till såväl uddakavajer som kostymer. Har inte hittat online ännu utan bara på plats i Japan men det är en aktör att hålla ögonen öppna för i framtiden. Köpte i förra veckan en okonstruerad grön uddakavaj med grå överruta, mycket lik den från BnTailor i bilden ovan i en ull/linne/silkesblandning från Loro Piana sydd i Japan. Dessutom till det ringa priset av 3700 kr pga sommarrea.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.