Manolo logotype

Zaremba Bespoke öppnar webshop

Skräddren Zaremba Bespoke har vi skrivit om tidigare här på Manolo när han besökt Sverige för så kallade Trunk Shows. Sedan starten på dessa löpande Sverigebesök så har han fått en trogen och ökande skara kunder vilket gör att ägaren Maciej nu kommer var 6-7 vecka till både Stockholm och Göteborg. Nyligen lanserade han även en webshop som vi idag tittat närmare på.

Layouten på Zarembas Webshop kanske lämnar lite att önska idag men den är i sin linda och Maciej lovar vid vårt samtal en löpande förbättring. Utbudet har precis börjat att komma upp och det är även här i ett tidigt skede.

Idag är fokus på accessoarer samt hans egen Private Label för skjortor. Vad gäller hans egen linje så är att färdiga produkter till skillnad från hans vanliga skrädderitjänst där allting måttas ut för kunden. Lagom till våren och sommaren nu finns det ett par så kallade pop-over skjortor samt ledigare denimskjortor och slipsar i den egna kollektionen.

Inom kort kommer det även upp färdiga byxor i Minnis fina ullkvalitet: Fresco. Dessa är även den färdiga men i ett snitt och detaljer så påminner mycket om en skräddad look så som en lite högre midja, side adjusters, plisséringar och handsydda knapphål. Han kommer även att lansera en MTO-tjänst där man kan måttbeställa safarijackor i linne. Man utgår då ifrån en vanlig storlek och kan justera längden och ärmen för en bättre passform.

 

Popover i mörkblått.

Det finns även flera kända varumärken på sidan så som solglasögon från TBD Eyewear, slipsar från E. Marinella Napoli och Marzullo, loafers från Bow-tie och hängslen från Albert Thurston. 

Om man är otålig eller inte vill lägga samma belopp som den skräddade tjänster kostar så kommer nog webshopen att vara ett intressant alternativ så han löpande lägger till nya produkter till utbudet. I höst utlovas bland annat flannellbyxor i samma snitt och stil som ovan.

 

Inspiration från webshopen.

Hängslen från Albert Thurston.

Slipsar i silke.

Denimskjorta.

Solglasögon från TBD Eyewear.

Loafers från Bow Tie.

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 GB säger
2016-04-14 12:45 - Anmäl

Väldigt intressant! Tack för tipset!
#2 GB säger
2016-04-14 12:47 - Anmäl

Dock får det sägas att fraktkostnaden var rätt saftig, men ett vanligt problem för mindre affärer.
#3 Bruno säger
2016-04-14 17:54 - Anmäl

Första bilden! Fantastiskt!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.