Manolo logotype

Inspiration från Instagram - Beckett & Robb

Idag låter vi oss inspireras av det amerikanska klädmärket Beckett & Robb. På deras instagramkonto får man en insyn i arbetet bakom varumärket men kanske allra mest en rad inspirerande exempel på hur man kan bära och kombinera deras kläder.

Beckett & Robb grundades 2009 och består av grundarna Derek Bleazard och Jason Yeats. Ambitionen med varumärket var att erbjuda mer kavajer, kostymer och skjortor för pengarna än någon annan på marknaden. Förr att uppnå detta valde man att arbeta direkt med fabrikerna i Europa utan mellanhänder och butiksmarginaler. Man erbjuder utöver kavajer och kostymer även skjortor, accesoarer och skor. 

Företagets kavajer har en halvkanvas-konstruktion med tyg från flera erkända väverier som Loro Piana, Moon och Vitale Barberis Canonico och kostar mellan 600-800$. 

 

 

This new tie, and many other gift ideas, available now at BeckettRobb.com

A photo posted by Beckett & Robb (@beckettrobb) on

A photo posted by Beckett & Robb (@beckettrobb) on

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 Felix säger
2016-01-09 11:03 - Anmäl

Gillar dom breda slagen!
#2 KB säger
2016-01-09 12:55 - Anmäl

Mycket stiligt! Lite extra roligt att de är amerikaner som iaf jag kanske inte vanligtvis kopplar samman med fantastisk stil (Eidos undantaget). Kul!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.