Manolo logotype

Streetstyle Pitti Uomo 88 - Del II

Vi vet att det snart är dags för midsommar och en välbehövlig ledighet. Idag är det dags för del II från Pitti Uomo-mässans bevakning där vi genom vår lins tolkar vad vi sett från torget på utsidan av mässan. Det är en kombination av intryck och potentiella trender vi såg dominera ur det lite mer klassiskt skräddade herrmodet.

 

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 Kalle säger
2015-06-18 11:04 - Anmäl

Att stoppa ned slipsen i byxorna är ett stort no-go i min bok, ser inte vettigt ut.
#2 Knutte säger
2015-06-18 11:34 - Anmäl

Måste säga att det bara blir snyggare varje år. Kanske har det mer med vilket håll författarens kamera riktar sig åt.

Ger tummen upp till större kavajer, högre midja och hattarna såklart.
Tummen ner, precis som föregående talare, till nedstoppad slips (varför?!?!), orimligt hög midja (man måste visst alltid överdriva).

Någon nämnde tidigare att stilen börjar likna 70-talet. Grymt breda slag och pikétröjor i allehanda former under kavajen. Har inte riktigt greppat denna trend. Antar att det ska dra ner formaliteten lite?
#3 A säger
2015-06-18 12:00 - Anmäl

Suck. Finns det verkligen så få andra intressanta besökare och deltagare på mässan att ni tvunget måste ha en så pass stor del av bilderna föreställande #menswear-svenskar? Eller är ni helt enkelt ett "gött gäng" där nere som ryggdunkar och tar bilder av varandra så fort möjlighet ges? Ser jag en bild till av Saman Amel, hans j-a popover-skjorta, eller av någon av de typ 10 snubbarna som jobbar kring Östermalmstorg får jag spader!
#4 Carl säger
2015-06-18 12:16 - Anmäl

#3 A
Visst är det en del svenskar på bilderna.
Men ovan ser jag bara Oliver Dannefalk och Saman Amel från Stockholm och vilka förvisso ingår i gruppen om de "10 snubbar som jobbar kring Östermalmstorg"
Olof som bland annat jobbar för Manolo är förvisso också med men bor inte i Stockholm. Sen tror jag att resten av folket på bilderna är från andra länder.
Så svårt att förstå ditt gnäll?!

Sen tror jag rent objektivt sett att vi faktiskt har en del svenskar som ur ett internationellt perspektiv är ganska kända inom #menswear
Det finns rätt mycket bilder och hänsvisningar i Asien, USA, England och Italien till just Saman Amel och hans kollega Dag Granath, Andreas och Olof här på Manolo, Skoaktiebolaget-killarna, Linnegatan 2-crewet i Göteborg mfl och därför är det inte heller märkligt om Manolo väljer ut en del bilder just på dessa personer. Eller?
#5 wic säger
2015-06-18 12:42 - Anmäl

Alessandro Squarzi lyser med sin frånvaro..
#6 Olof säger
2015-06-18 12:43 - Anmäl

#4
Andreas lade upp en bild på honom igår.
#7 Andreas Weinås säger
2015-06-18 12:57 - Anmäl

#3 - Ja du...Det är ju inte ens en diskussion kan jag tycka då det bara är att räkna bilderna och vilka som är svenskar så ser man rätt snabbt att majoriteten inte är från varken Östermalmstorg eller Sverige. Men även om de var det så ser jag inte problemet? Merparten av våra läsare har varken träffat svenskarna eller koreanerna, italienarna eller amerikanerna på bilderna och inspirationen är det viktiga i min mening.

Sen är det väl en självklarhet att man hänger med andra svenskar på mässan och att det är lättare att göra mer plåtningar med dessa herrar.
#8 Mike säger
2015-06-18 13:37 - Anmäl

Huruvida folk på bilderna är svenskar rör inte mig i ryggen.
Personligen tycker jag att i min otränade blick ser alla mer eller mindre likadana ut. Blir "för mycket av allt", men det är väl grejen med Pitti... Skönt i alla fall att skäggtrenden börjar försvinna mer och mer :)
#9 Olof Nithenius (Bernhardsson) säger
2015-06-18 13:50 - Anmäl

Intressant #8 Mike.
Vi har lite olika preferenser i så fall för jag tycker att det är rätt olika stilar ovan trots allt.
Sen kan jag som nyss hemkommen från mässan säga att Andreas haft det goda omdömet att fota en snygg stil. Jag kan lova att han bortsett från något enstaka fall valt ut de mera diskreta personerna på hela mässan.
Det är en galen circus och stort effektsökeri som saknar motstycke. Många klär sig som julgranar och det ser bedrövligt ut.
Ovan tycker jag ser klassiskt och snyggt ut.
Sen är det inte nordiskt minimalistiskt i 5 nyanser av svart. Utan en välskräddad och klassisk stil med personliga inslag.

Ps. Länge leve skägget.
#10 Matte säger
2015-06-18 13:52 - Anmäl

skönt att kostym kavaj ska vara i rätt stl och inte som ett korvskinn över folks kroppar..........tight trenden får nog ge vika och stil o klass ta över igen
#11 Mike säger
2015-06-18 14:35 - Anmäl

#8 Olof

Ja, det var kanske det jag i förhand försvarade mig lite emot när jag nämnde "min otränade blick" (du är ju ett menswear-proffs och modebloggare. Jäkligt grym sådan.) Det jag menade i alla fall med "för mycket av allt" kanske är detsamma som du menar med personliga inslag. Slips instoppad i byxor, kraftigt hängande bröstnäsduk mm. Det var bara en högst personlig reflektion som egentligen bara kanske handlar om att JAG inte är redo för det. (Vad vet jag?) Sen är jag heller inget fan av det nordiska minimalistiska med 5 nyanser av svart, det finns ju anledningar till varför jag läser Manolo regelbundet :)

Ps Apropå skägget var det mest en önskning från mina lena kinder ;)
#12 Olof Nithenius (Bernhardsson) säger
2015-06-18 14:58 - Anmäl

#11 Mike
Det var inget illa menat.
Hade du sett spektaklet på plats så hade du svimmat.
Det är en kakofoni i mycket av det mesta.
Sen tycker jag att det finns en viktig sak värd att reflektera över här. Även om #menswear samt det det typ av mode som Andreas och jag skrivr om på Manolo är klassiskt och ganska tidlöst så går det trender även här. Och även om det inte är stora saker som sker så ändras modet lite då och då. Många av personerna på de bilder som Andreas publicerat är viktiga på så sätt att de är "early adopters". Det är personer som är med och till viss del skapar eller anammar vissa saker tidigt. Som senare brukar bli populära för gemene man och även många klädmärken.
Ex. så var dessa personer för 5-6 år sedan tidiga med det klassiska men moderna mode som bestod av kortare, smala och mjuka kavajer. Byxorna var kortare och slipsarna 7-8 cm. Man använde mer accessoarer samt även lite mer färg. Slagen på kavajerna var 7-8,5 cm.

Successivt har dessa personer utvecklat en stil som jag lovar kommer att synas på det mode som konsumeras i våra butiker fram över. Byxorna sitter snart högre på midjan för gemene man. Kavajerna blir längre och täcker (tack och lov...) baken. Byxorna är byxor igen och förväxlas inte med långkalsonger i ull. Vi slipper se anklar. Antal armband minskar. Byxkedjor som vissa valt att bära lär minska. Slipsarna är 8-9 cm, hängslen adderas. Logotyper och branding minskar. Kavajslag 9-10 cm. Måttsytt och skräddarsytt ökar. Medvetenheten och kraven på tillverkning och kvalitet ökar.

Detta är min reflektion efter att ha besökt de 7 senaste Pitti Uomo och detta började jag se för ca 1 år sedan och det blir mer och mer tydligt och lär säkert att synas i butikerna utbudet fram över.
För personerna på bilderna brukar faktiskt "ha rätt" eller påverka marknaden.

Vad gäller skägg så har du rätt. Även detta minskar.
Personligen får det stanna. Mest för att jag ser ung, ful och dum ut med en slätrakad haka :-)
#13 Mike säger
2015-06-18 15:24 - Anmäl

#12 Olof

Tack för snabba och intressanta svar. Jag är helt enig med vad du skriver, även om jag tror att vi kommer få se dig med i alla fall kortare skägg inom en hyfsad snar framtid ;)
#14 lano säger
2015-06-18 15:48 - Anmäl

Har jag missat något nu igen? Stoppa in slipsen i byxorna? Är detta en modetrend eller något rent praktiskt?

Trevlig midsommar!
#15 Jörgen säger
2015-06-18 16:02 - Anmäl

Det där med att stoppa in slipsen har väl förekommit under en längre tid, nu är det nog ett resultat av att slipsarna fortfarande är förhållandevis långa samtidigt som byxmidjorna smyger sig uppåt.
#16 Nils säger
2015-06-18 16:27 - Anmäl

Folk på Pitti vill ju synas och provocera. Jag tycker det både är underhållande och samtidigt en påminnelse om att alltid alltid sträva efter understatement och konservatism i min egen klädsel. Efter att ha bläddrat genom sida efter sida av påfåglar så känner i alla fall jag ett starkt sug efter färglösa kombinationer med drop 6 och 23 cm fotvidd. ;)
#17 Eda säger
2015-06-18 17:20 - Anmäl

Kul med högre byxmidjor tycker jag. Kanske för att det passar min kropp och det skulle vara kul att kunna köpa byxor i vilken affär som helst. Kanske för att det är snyggt. Eller båda.
#18 Arne säger
2015-06-18 17:21 - Anmäl

Håller med #3, alldeles för mycket inbördesklubben av beundran här tycker jag om än detta inlägg var mildare utformat på den punkten. Samman Amel är inte säeskilt intressant eller betydelsefull, den människan måste ha hybris så det står härliga till och ni bara fortsätter kasta kol i brasan.
#19 I säger
2015-06-18 19:26 - Anmäl

Trevligt inlägg!
Tycker det är väldigt skoj med all inspiration pitti (trots en hel del överdrivande) bidrar med.
Tänkte höra om någon har tips på bloggar eller liknande där jag kan hitta fler bilder?
Tack!
#20 Oliver säger
2015-06-18 19:46 - Anmäl

Tie-tuck for the win!
#21 Adam säger
2015-06-18 20:27 - Anmäl

Blir man provocerad av Pitti så kan jag inte ens förstå att ni kan röra er ute på gatorna i Sverige utan att hamna i handgemäng.
#22 Daniel säger
2015-06-18 21:36 - Anmäl

Vad alla gnäller! Det är frivilligt att läsa här. Jag tycker det är grymt kul att se dessa bilder. Lilla sverige hävdar sig väl internationellt modemässigt. Fascinerande att hm är ett av branschens största bolag, de scoutar säkert inspiration där nere som många andra bolag. Glad midsommar Andreas och Olof, och tack
#23 M säger
2015-06-18 22:54 - Anmäl

Vita män som alla klär sig likadant. Hur kan killen med den långa håret och prickiga slipsen nedstoppad i byxorna vara en stilinspiration?

Varför inte visa bilder på t ex herrarna Shaka och Sam från Art Comes First som tar herrstil och gör något eget av det?
#24 Dag Granath säger
2015-06-19 00:28 - Anmäl

Kritik är alltid välkommet gänget! Men vore det inte rimligare att diskutera kläderna i fråga snarare än att spekulera i huruvida jag och Saman har hybris?

Den som vill bekanta sig närmare med oss är välkomna förbi ateljén (Arne) på en kaffe. Jag tror att ni kommer finna att vi är två killar som jobbar extremt hårt och brinner för det vi gör.

Väl mött!
#25 Noster säger
2015-06-19 02:15 - Anmäl

Fina bilder, men jag finner likriktningen något oinspirerande. Inget ont om hatt och hög midja, men samtligas plötsliga lust att på given signal bära liknande hattar och särskilt höga byxor känns snarare som mode än stil, varför jag kan förstå kommentarer om inbördes beundran etc.
Dock ska det tilläggas att jag tycker att både Manolo- och Saman-gänget står för mycket smakfulla tolkningar.
#26 Noster säger
2015-06-19 02:21 - Anmäl

Tillägg: Somligas plötsliga lust hade kanske varit mer rimligt.
Och vad är grejen med de uppåtstående "peak lapels" som Zaremba kör med? Såg the Armoury sporta nåt liknande, ny trend?
#27 Anders säger
2015-06-19 10:29 - Anmäl

#1, #2, m.fl. A propos slipsen i byxan. Det finns kanske inte så mycket att välja på med den gylf/midjehöjden? Halar han upp byxorna lite, så sitter de som en smäck i armhålorna på honom.
#28 Andreas Weinås säger
2015-06-19 11:12 - Anmäl

#18 - Bitterhet är sällan en smickrande egenskap. Åsikter och konstruktiv kritik är välkommet i kommentarsfältet men lämna de personliga påhoppen på Flashback. Baserat på de internationella sajterna och fotograferna publicerat av dem så är det uppenbarligen inte bara vi som tycker de gör något bra.

#23 - Vi har bevakat mer eller mindre alla nationaliteter och etniciteter i våra bilder men som flera varit inne på så kommer alltid bevakningen påverkas av vad fotografen (som i detta fallet är jag) inspireras av. Jag tycker Sam och Shaka är jätteduktiga men det är inte en stil som jag känner ligger lika nära Manolos bevakning. Jag har fotat dem tidigare år men då går istället tongångarna hur trist det är med "fashionsnubbar" hela tiden.

#26 - Det är väl mer ett personligt val i snittet. Jag vet i alla fall att Zaremba kan göra vilken vilken du vill på slaget. Tror snarare att om det är någon trend vi ser så är det att Gorgen (där kragen möter slaget) sjunker något i takt med att kavajen blir längre och knäppningen lägre.
#29 Kalle säger
2015-06-19 22:17 - Anmäl

#27 Jo antagligen är det så enkelt, och det ser varken vettigt ut med slipsen i byxorna eller så hög midja. Från bilder jag sett så förefaller inte han vara så lång eller kroppsligt stor så det ser okej ut med en så hög midja. Ser ut som han råkade ta byxorna ifrån en Clown på styltor på Cirkus.
#30 Oliver säger
2015-06-20 02:44 - Anmäl

#29 Jag är bara 1.90! Gör mitt bästa för att växa mer!
#31 Oskar Hammar säger
2015-06-20 09:07 - Anmäl

#30, Oliver, älskar färgerna och samspelet mellan slipsen,skjortan och kavajen + att passformen är magisk.
#32 A säger
2015-06-20 10:18 - Anmäl

Okej, nu ska jag försöka förtydliga en del saker.

1. Om ni läser mitt ursprungliga inlägg (#3) ser ni snabbt att jag aldrig påstått att en "majoritet" (eller motsvarande) av bilderna föreställer svenskar. Det jag snarare försökte säga, om än kanske lite otydligt, var att en oproportionellt stor andel av bilderna i den här artikeln och den förra från Pitti (del 1) föreställer #menswear-svenskar. Jag menar, det måste ju finnas hundratals människor på Pitti som ni normalt sett inte har möjlighet att plåta. Varför då viga en så pass stor andel av bilderna, i mitt tycke, på folk som ni ändå träffar regelbundet hemma i Sverige och kan fota då? Ni kan väl bara svänga ihop ert glada gäng i Sverige, be alla klä upps ig, ta en pubrunda och fota så mycket det bara går.

2. "Tio snubbar som jobbar kring Östermalmstorg" ska ju så klart inte förstås bokstavligt. Det var ju ett rätt raljant påstående som de flesta nog säkert förstår ska läsas som "svenska #menswear-gänget" som dyker upp på de flesta platser som är aktuella (SkoAB, Linnegatan, Saman Amel, Gabucci etc). Att jag påpekade att folk "bor i Stockholm"är så klart inte själva poängen.

3. Att vissa #menswear-svenskar är uppskattade internationellt är jag fullt medveten om. Och det tycker jag att de är med rätta. Min poäng är dock att vi ju, eftersom vi bor i Sverige, har tillgång till dessa individer hela tiden. De som besöker Pitti och visar upp sig där har vi dock endast tillgång till ett par gånger per år. Kanske det därför vore bättre att lägga krutet på de andra istället (se också ovan under punkt 1)?

4. Vilka ni som besöker Pitti där umgås med har jag så klart inga synpunkter på. Hur skulle jag kunna ha det?? Min kommentar handlar snarare om att det lämnar en lätt unken bismak från Manolos "journalistiska gärning" om artiklarna i för hög grad handlar om ett slags "circle of best friends". Men det kanske är jag som är fel ute? Man kanske inte borde förvänta sig en "journalistisk gärning" i någon betydande omfattning på Manolo?
#33 Arne säger
2015-06-20 11:00 - Anmäl

A är helt rätt ute. Jag låter As konstruktivism föra min talan.
#34 Patrik Löf säger
2015-06-20 13:26 - Anmäl

Jag kan intyga att Oliver försöker bli längre, han hoppas kunna bli 2 m som jag, jag har sagt att han slutat växa men han lyssnar inte. Han äter tre tallrikar gröt varje dag. Han har dessutom börjat beställa kubansk klack på alla sina skor.

Jag känner inte Saman så bra, men han har en fantastisk personlighet och är väldigt väldigt ambitiös. Jag tycker att han klär sig väldigt bra, hur många av oss kan säga att vi klädde oss så stiligt vid 20 års ålder? Den enda jag känner personligen med så utvecklad klädstil i så ung ålder är vår egen Douglas. Jag tycker det är fantastiskt att unga killar väljer att anamma en klassisk klädstil, det lovar gott inför framtiden.
#35 Andreas Weinås säger
2015-06-20 15:31 - Anmäl

#32 - Har jag förstått dig rätt om du önskar en mer "journalistisk gärning" i en bildbaserad streetstyle-artikel från Pitti Uomo...?

Jag vet inte vad gränsen går för oproportionerligt stor andel "menswear-svenskar" men att vi inte springer runt och fotograferar varandra hemma beror framför allt på att vi inte fokuserar på streetstyle i vår normala bevakning. Sen tror jag att den absoluta majoriteten av våra läsare inte har möjligheten att se dessa herrar till vardags då de inte bor i Stockholm. Varje år försöker vi fånga saker vi gillar och jag tycker personligen det är mer inspirerande med dessa bilder (oavsett nationalitet) än uteslutande de usual suspects (Lino, Squarzi, Luca, Mararo etc)

Jag kanske har fel men det framstår för mig en smula bittert att sura för att de är svenskar. Åsikter om plaggen eller stilen är något annat.
#36 A säger
2015-06-20 16:32 - Anmäl

#35 Ja, jag önskar väl ett slags journalistisk gärning i allt material som publiceras på den här sidan. Men, som sagt, jag kanske är fel ute på den punkten. Manolo ska kanske snarare uppfattas som vilken modeblogg som helst?

Att man inte har möjlighet att se folk IRL på "hemmaplan" är väl inte särskilt relevant. Det är ju såklart här Manolo kommer in i bilden. Du måste ju vilja förstå det jag skriver. Det jag säger är att ni på Manolo mycket väl hade kunnat dra ihop det svenska gänget och plåta varandra för en artikel när som helst. Att ni åker till Florens och sen plåtar varandra tycker jag är... märkligt och felprioriterat. Helt enkelt.

Jag efterfrågar inte heller dessa "usual suspects". Jag har ju iofs inte varit på Pitti, men jag antar att där finns fler än ca 20 pers (ca 10 #menswear-svenskar samt de du kallar "usual suspects")?

Jag "surar" inte för att ni tar upp svenskar. Jag försöker framföra kritik som jag tycker är saklig om än aningen raljant i vissa dela kanske. Kokar man ner det hela jag säger hamnar man nog i påståendet att det helt enkelt är mer passande att visa oss personer som vi annars bara kan se på Pitti och att faktumet att ni väljer att plåta varandra ger iaf mig en rätt oproffsigt och unket intryck. Vidare tycker jag att attityden från den här sidans redaktör till saklig kritik på ert material som att man "surar" och att man borde hålla sig till plaggen i bilderna också är minst sagt oproffsig. Åsikter om Manolos metod är väl minst lika relevanta som åsikter om innehållet i Manolos artiklar? Men, som sagt, man kanske inte heller ska förvänta sig någon högre journalistisk verkshöjd av Manolo...

"Streetstyle", jo jag tackar jag. Det enda "streetstyle" med den här bevakningen är väl ändå bara att personerna i frågan möjligen befinner sig på en gatan, eller i vart fall utomhus. I övrigt är väl knappast stilen särskilt annorlunda mot vad er bevakning annars fokuserar på.
#37 Andreas Weinås säger
2015-06-20 18:38 - Anmäl

#36 - Jag har inget emot att du har åsikter angående artikeln, tvärtom. Jag är inte heller irriterad över feedbacken utan försöker helt enkelt svara på varför vi valt att de bilder vi valt. Jag ber om ursäkt om mitt svar uppfattades som oprofessionellt eller surt och jag uppskattar även att du förväntar dig en journalistisk verkshöjd från oss även om jag möjligtvis ifrågasätter behovet av den samt hur den skall uppnås i en ren bildbevakning. Det finns ingen dold agenda från vår sida, vi försöker inte beröva er läsare på inspiration och jag hade önskat att vi hade haft möjlighet att plåta ännu fler personer men kanske inte färre svenskar för det.

Jag förstår din poäng i att du vill se mer okända människor men du måste också förstå att det är omöjligt att få med en perfekt balans av kända och okända besökare utan att spendera hela dagen på Piazzan utanför mässan och majoriteten av min tid på mässan går åt till att springa mellan montrarna och företagen för något som förhoppningsvis kan bidra till just en journalistisk verkshöjd.

Vad jag menade med att hålla sig till plaggen var snarare att det viktigaste måste väl ändå vara inspirationen i ett sånt här inlägg och inte vem som bär det. Som Olof nämnde tidigare vore det lätt att ta med en kaskad av skrikiga påfåglar i regnbågens alla färger men vi ville fokusera på en stil som inspirerar oss. Vill man ser mer bevakning från mässan finns det mängder med fler sidor som Style.com, GQ eller liknande som fotograferat.

Sist men inte minst så uppskattar jag alla som vill ha en hög journalistisk nivå på Manolo. Vi gör vårt yttersta för att skapa en så bra sida som möjligt och uppskattar verkligen feedbacken. Vi har samtidigt inte heller utgivit oss för att vara en public service-publikation med kritiskt granskande journalistik. Varken jag eller Olof är utbildade journalister även om vi skrivit i ganska många år samt har utbildning inom området vi bevakar. Vi försöker alltid vara ärliga med vad vi tycker och skriva både utbildande och inspirerande när det kommer till såväl recensioner som stilreflektioner. Manolo är och kommer förbli en gratis läsning och även om det är smickrande att du ser oss som något mer än en "modeblogg" så är kraven ibland orimligt höga på den journalistiska höjden sett till den fria läsningen.

Hoppas du kan fortsätta uppskatta sidan och vår ambition att ge er den bästa möjliga läsningen.
#38 DKV säger
2015-06-21 09:09 - Anmäl

#36

Manolo är "bara" en blogg och inte en riktig tidning, men i mitt tycke en jädrigt bra sådan. Jämfört med många övriga bloggar så framstår Manolo som väldigt seriös. Många kända professionella bloggare skriver inte ens sina egna inlägg, det är PR-byråer som skriver inläggen och även sitter och svarar i kommentars fälten, detta görs via fejkade IP-nummer för att inte kunna spåras. Manolos innehåll känns genuint och äkta.

Att det är många svenskar med är väl inget att reta upp sig på? Det "säljer". Svenskar älskar att se andra svenskar lyckas (och i ännu större grad tror jag ibland vi gillar att se landsmän misslyckas) internationellt.
#39 Joel säger
2015-06-21 14:09 - Anmäl

Sluta vara så jävla tråkiga i kommentarsfältet. Är jag den enda som tycker det är kul att få se lite bilder från Pitti när man är hemma i regniga Sverige?
#40 Halmstad säger
2015-06-21 14:54 - Anmäl

Jag kritiserar gärna stilvalen i bilder, etc, men skulle inte komma på tanken att ha åsikter om redaktionella aspekter. Jag har inte betalat något och är bara tacksam över dagliga uppdateringar.
#41 Jakan säger
2015-06-21 19:38 - Anmäl

#40 Huvudet på spiken. Självklart är det bra att killarna som skriver får feedback, men sluta upp med gnället och raljerande, ta det på Flashback.
#42 riesenschnauser säger
2015-06-21 20:54 - Anmäl

Överlag trevliga bilder, fina kläder, roligt att se att stilen blir lite mer återhållen. Luca Rubinaccis slips ger mig ögonvärk, vad heter den färgen? Retinopati? :D
#43 maxim säger
2015-06-22 18:48 - Anmäl

Efter att ha varit nere på Pitti själv kan jag förmedla att Andreas har valt vad som är i mina ögon, väldigt trevliga "stilbilder" som reflekterar det klassiska temat som finns på Manolo. Årets Pitti Uomo var en cirkus fylld med regnbågsfärger som utstrålade uppmärksamhetsbehov... Jag tycker det är skönt att se bilder tagna på genuin "stil" och inte skrikiga outfits bara för sakens skull. Jag träffade inte på en svensk som klädde sig illa där nere och det kan just vara en anledning till varför Manolo och flera andra etablerade bloggar har valt att ha med tex Saman, Dag, Olof osv.. i sina "street style" reportage.
Dessutom tycker jag att redaktören ska ha en stor applåd för att han tar sin tid till att ge detaljerade svar som han gör.
#44 Raderad säger
2015-06-25 00:52 - Anmäl

#42 - Haha, klockrent!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Ciro Zizolfi bespoke tweed jacket...

Läs mer

Shoegazing

Fördjupning – Hur skor veckas

Läs mer

Hodinkee

H10: Livestream: 10 Years Of HODINKEE –...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen