Manolo logotype

Fredagsinspiration - Pitti Uomo 88

Det är åter dags för årets viktigaste mässa för det skräddade herrmodet. Innanför murarna på Fortezza da Basso i Florens kommer inköpare, stilikoner och streetstyle-fotografer svettas i den 30-gradiga värmen. Vi kommer vara på plats i nästa vecka och bevaka mässan för att se vad herrmodet har att visa upp för våren 2016.

Kavaj - Suitsupply, Byxa - Huntsman, Skjorta - Thom Sweeney, Slips - Viola Milano, Bröstnäsduk - Tie your Tie, Loafers - Edward Green, Panamahatt - Borsalino, Armband - Miansai, SolglasögonGarreth Leight

Ljusbrun glencheck från Loro Piana.

Antonio Ciongoli från Eidos Napoli.

Roberto Mararo.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar om varumärkena: Borsalino Edward-Green Huntsman
#1 Daniel säger
2015-06-12 16:13 - Anmäl

Grymt snyggt, enjoy firenze
#2 Anonym säger
2015-06-12 21:45 - Anmäl

Snygg kombo! Är det bara jag förresten, eller känns detta lite 70-talsrevival? Tycker överlag att mycket av det vi sett senaste året eller så har fört tankarna på 70-talet. Ett baktalat decennium när det kommer till estetik, men inget hindrar ju att man plockar upp lite av mönster, färger, snitt etc och återanvänder på ett uppdaterat sätt.
#3 Korven säger
2015-06-14 10:52 - Anmäl

#2. Jag håller delvis med. Vissa aspekter av 1970-talet kan vara riktigt snyggt men där fanns också hiskeliga kreationer. Se exempelvis den här artikeln: kingmagazine.se/artiklar/king-kroner/20150611/18-bevis-pa-att-70-talsmodet-forsvann-av-en-anledning
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Optimo hats, Chicago

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Auction Report: Two Rolex Kew A...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen