Manolo logotype

Fredagsinspiration - Shades of Beige

Vi älskar toner av beige under vårmånaderna. En nyans som gör sig oförskämt bra till vitt och som i exklusiva material ger en sober och lyxig känsla till helheten. Ljust beige kavaj till benvita byxor och accessoarer i olika toner av nyansen minimerar pensionärskänslan och passar utmärkt till en begynnande solbränna.

Kavaj - Cesare Attolini, Skjorta - E. Formicola, Byxor - Suitsupply, String Loafers - Santoni, Bröstnäsduk - Tie your TieArmband - Miansai, Solglasögon - Tom Ford, Klocka - Rolex Cosmograph ref. 6239

Cesare Attolini

Beige.

Beige och vit klädsel (The Sartorialist)

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar om varumärkena: Cesare Attolini Santoni Vacheron-Constantin
#1 Isse säger
2015-04-17 13:35 - Anmäl

Ser ut som något Usher skulle ha i en musikvideo.
#2 Andreas Weinås säger
2015-04-17 13:48 - Anmäl

#1 - Usher, Attolini, och tasselloafers...Ja den associationen är ju supertydlig?
#3 Victor säger
2015-04-17 14:07 - Anmäl

#1 Va? Vart fick du det ifrån? Däremot vore det trevligt om han hade detta på sig.

Snyggt tycker jag och detta får mig att längta till sommaren.
Jag gillar även den nya biten med "extra" bilder till fredagsinspirationen.
#4 Andreas Weinås säger
2015-04-17 14:16 - Anmäl

#3 - Kul att du gillade inspirationen och vi tyckte att det kan vara intressant med lite kompletterande verkliga bilder för att förstärka det vi pratar om.
#5 Lorentz säger
2015-04-17 14:28 - Anmäl

Riktigt snyggt! Lättburet och lagom dressat för en weekend i en solig stad någonstans i södra Europa :).
Gillar också de kompletterande bilderna som visar hur det skulle kunna se ut i verkligheten. Det gör fredagsinspirationerna ännu bättre och mer inspirerande.
#6 Daniel säger
2015-04-17 15:31 - Anmäl

Offtopic, men måste ventilera.
Lämnade in kostymbyxor till skräddare. Hade spruckit i grenen. Jättefin lagning. So far so good. Idag märker jag dock att klåparen har sytt igen min fishtail i tron om att det var en sprick... Skrattar och gråter samtidigt. Mest skratt dock. :)
#7 Errol säger
2015-04-17 16:15 - Anmäl

Inte alls min stil, men grymt snyggt ändå! Gillar också real-life-bilderna som komplement.
#8 Jimmie Å säger
2015-04-17 16:29 - Anmäl

#6 Sluta gå till turken runt hörnet. För att vara säker på att inte få sina dyra plagg slaktade så bör man alltid gå till en skräddare rekommenderad av någon etablerad herrekipering, helst någon med gesällbrev. Offtopic, undvik shamoon som rose&born använder sig av.

Härlig fredagsinspiration för övrigt! Fortsätt så!
#9 Alex säger
2015-04-17 16:31 - Anmäl

Med den obligatoriska sommarbrännan är detta riktigt snyggt!
#10 R säger
2015-04-17 16:46 - Anmäl

#8 Jimmie,

Varför tycker du att man ska undvika Shamoon? Menar inte att ifrågasätta ditt omdöme, men du får gärna motivera. Har en kostym och några byxor från R&B som korrigerats av dem och det har inte varit några konstigheter.
#11 DrDre säger
2015-04-17 17:34 - Anmäl

Snyggt, särskilt den nedre bilden.

Den övre bilden, den nästan vita kostymen med slips, är ju snygg i just den miljön men samtidigt tror jag det kan vara lite svårt att bära upp något sådant i Sverige om det är inte är något särskilt tillfälle. Att glida fram på en vanlig svensk gata eller in på ett kontor i (nästan) vit kostym och slips kräver sin man.

Men som sagt, på bilderna är det ju fint och ska man tex gå på ett sommarbröllop etc skulle det passa fint. Den nedre bilden med uppknäppt och slipslöst är ju väldigt snyggt till vardags.
#12 Jakob säger
2015-04-17 18:00 - Anmäl

Sitter just nu med byxorna från Suitsupply faktiskt. Ser helt klart snyggare ut på bild än i verkligheten, men så är det väl kanske alltid. De ser ut att ha högre midja på bild än vad jag tycker att de har nu när de sitter på mina ben. Men det lider jag inte enormt av. Sitter överlag bra på mig, förutom i skrevet där de sitter åt som fan. Riktigt oskönt faktiskt. Kan man lägga ut ett par byxor i skrevet? Förstora "kupan" nedåt och utåt lite liksom?
#13 Jimmie Å säger
2015-04-17 18:24 - Anmäl

#10 Gick du direkt till shamoon eller fick du bara dina plagg korrigerade av honom med R&B som mellanhand?
Shamoons bemötande och hanterande när det kommer till icke R&B-kunder är under all kritik.

Anledningen till att jag aldrig skulle rekommendera honom är för att jag en gång fick mina byxor upplagda med 5 cm slag istället för 4 cm som jag bad om, jag tyckte han var lite arrogant och envis. Sen att det tog 5 veckor istället för 1 som utlovades var minst sagt ruttet. Dessutom fick jag manschetterna på skjortan slaktade då han vid uppläggningen inte flyttade hela manschetten utan kapade underdelen av manschetten, detta skapade riktigt konstiga proportioner...

Tråkigt när man lämnar in ett par dyra incotexbrallor för och en plrskjorta...
#14 #14 säger
2015-04-17 21:19 - Anmäl

#13 de va de sjukaste jag hört hahaha..
mindre problem med 5 cm slag då de e finare än 4, men mansjetterna haha
#15 Halmstad säger
2015-04-18 09:16 - Anmäl

#8

Märklig rekommendation. Är man mån om sin egen service delar man inte med sig av skräddare hur som helst, och om man gör det, har man redan ett avtal med denne som gör att alla kunder som kommer in från sidan får sämre service. Avtalskunder kommer alltid få prio och andra kunder hamnar i andra, tredje och fjärde hand.

Bra skräddare är verkligen ingen lätt sak att hitta.
#16 Marcus B säger
2015-04-19 13:12 - Anmäl

#8 Jimme Å. Är han verkligen från Turkiet eller var det en generalisering av människors härkomst inom yrkesgruppen nedlåtande ton? Passande med ditt nick isåfall.
#17 Jakob säger
2015-04-27 15:05 - Anmäl

Okej, bilden på byxorna är verkligen falsk marknadsföring. Midjan framstår som hög, när den i själva verket är mycket låg(som vanliga byxor nuförtiden). Byxorna har den sämste grenkonstruktion jag någonsin varit med om, vilket märktes extra tydligt då jag tog en cykeltur i dem. Jag tvekade verkligen på om jag skulle behålla dem, och då jag själv är förlåtande som fan ibland så klippte jag dumt nog bort lappen, vilket jag starkt ångrar i efterhand.

Grenen har liksom en tendens att klyva juvelen och skapa en slags manlig "camel toe". Byxorna är tajtare över själva gylfen än de är över fickorna(precis bredvid gylfen), vilket kanske ligger till grund för "camel toe"-tendensen.

Jag ger byxorna 1 av 5 och min förlåtande inställning får 5 av 5(eller 0 av 5 beroende på hur man ska se på saken).

Frågan är, kan man rädda byxorna? Kan man sy ut byxorna över gylfen på något vis? Sänka grenen lite?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.