Manolo logotype

Fredagsinspiration - Vinterrea

Vi vet att många av er läsare efterfrågat tips på reafynd nu under januari. Därför tänkte vi idag lista exempel på plagg som kan vara en utmärkt investering för resten av vintern och i vissa fall även för sommarhalvåret. Allt i inlägget är på rea men passa på för en del av produkterna kommer garanterat ta slut inom kort.

Kavaj - Oger, Skjorta - Alessandro Gherardi, Byxor - Incotex, Scarf - Berg&Berg, Bröstnäsduk - Exquisite Trimmings, Slips - Emma Willis, Skor - J. FitzPatrick 

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Anders säger
2015-01-16 18:56 - Anmäl

Trevligt initiativ och en klassisk färgkombination. vill gärna ha alltihop. dock ställer jag mig mycket frågande till byxorna. Incotex hyllas som byxornas mästare. I alla fall när det gäller chinos. Men jag vill inte gå omkring med en gylf, som ser ut som den på bilden. Det är dålig konfektion. Tyvärr har bägge mina Incotexbyxor detta utseende och har därför förpassats till lantstället. Betalar man vad de tar för sina produlkter, så skall man också kunna kräva bättre sömnad. Eller är det bara jag som är gammalmodig?
#2 Ted säger
2015-01-16 19:18 - Anmäl

Hur är Alessandro Gheradi skjortorna jämfört med etons slimfit?
#3 Ted säger
2015-01-16 19:26 - Anmäl

I storlek*
#4 Carl säger
2015-01-16 22:52 - Anmäl

Anders
Lite gammalmodig tycker jag. Bara för att gylfen ser lite skrynklig ut så kan du inte ha byxorna på någon annan plats än landstället. Lite snobberi.
#5 Salvador säger
2015-01-17 16:55 - Anmäl

Snyggt! Om jag inte missminner mig så har Weinås ovanstående skor? Tror du att 8.5 UK kommer fungera bra för mig, då jag har den storleken i bla C&J 348? Jag frågar på grund av min misstanke att mocka enligt min erfarenhet töjer sig mer i jämförelse med kalv.
#6 Andreas Weinås säger
2015-01-17 17:45 - Anmäl

#5 - jag har mycket riktigt modellen sen något år tillbaka. Jag har samma storlek som i 348-lästen från CJ och den sitter kanon. Sen är det alltid svårt med storleken på Loafers och mockaskor.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

Edward Green Galways in Utah

Läs mer

Permanent Style

Unexpected texture and colour – Denim...

Läs mer

Shoegazing

Recension – Loake 1880 Export Grade...

Läs mer

Hodinkee

Baselworld 2018: Follow Along With The...

Läs mer

The Armoury Lightbox

Qemal of Team Liverano. Trunkshow at...

Läs mer

Skoaktiebolaget

Skoaktiebolaget - Enzo Bonafè MTO’s

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen