Manolo logotype

Mingla med Manolo, KING och Oscar Jacobson i Stockholm

Mingla med Manolo, KING och Oscar Jacobson i Stockholm
Efter ett mycket lyckat och trevligt event i Göteborg senast är det nu dags för Stockholm. Den 4 december närmare bestämt bjuder Manolo, King och Oscar Jacobson in till en exklusiv tillställning i den sistnämndas flaggskeppsbutik på Birger Jarlsgatan 10 i Stockholm. Precis som i Göteborg kommer det finnas förmånliga priser, unika erbjudanden samt gott om dryck och tilltugg. Kings chefredaktör och modechef samt jag i egenskap av Manolos redaktör kommer vara på plats för att prata festmode och stil i allmänhet. Låter det intressant? Anmäl dig idag i formuläret nedan.

För att ladda upp inför jul och nyår bjuder Manolo, King och Oscar Jacobson in till mingel i Stockholm med tema festmode. Fokus kommer vara på plagg som smoking och mörk kostym men vi svarar självklart på alla möjliga frågor rörande stil under kvällen. Med mig har jag Kings chefredaktör Per Nilsson och modechef Claes Juhlin. Vårt mål är att ger er läsare tips och råd om hur ni bäst kan klä er klassiskt och elegant vid festliga tillfällen.

Det blir julklappstips, rabatterade priser och exklusiva erbjudanden. 

Inbjudan gäller för dig och en vän. Det är först till kvarn som gäller.

Var: Oscar Jacobson, Birger Jarlsgatan 10, Stockholm.

När: Den 4 december kl 18:00-21:00.

Åldergräns: 18 år.

Foto - Dino Soldin

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Halmstad säger
2014-11-25 01:14 - Anmäl

Bra! Mer stil till Stockholm! Det finns en verklighet bortom svart tischa under smokingkavaj.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.