Manolo logotype

Fredagsinspiration - Sommarbröllop

Fredagsinspiration - Sommarbröllop
Sommaren är onekligen den bröllopstätaste perioden på året. Har ni kanske fått en inbjudan till ett sommarbröllop men osäkra på hur ni skall klä er? Idag har vi i fredagsinspirationen utgått från klädkoden "Kavaj". Namnet till trots är det kostym som gäller men klädkoden öppnar för ljusare toner i såväl kostym som skor.

Kostym - Thom Sweeney, Skjorta - Eton Dna, Slips - Viola Milano, Näsduk -Rubinacci, Skor - Gaziano&Girling, Manschettknappar - Codis Maya, Solglasögon - Ray BanKlocka - Jaeger LeCoultre Reverso,

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Raderad säger
2014-06-27 12:44 - Anmäl

Mycket bra och förmodligen liknande något jag själv skulle bära på ett bröllop under sommarhalvåret.
#2 Joel säger
2014-06-27 19:50 - Anmäl

Mycket väl sammansatt. Gillar speciellt manschettknapparna tillsammans med Rubinaccis mästerverk.
#3 cc säger
2014-06-27 22:52 - Anmäl

Stiligt! Men nog måste det finnas NÅGON annan tillverkare av näsdukar än Rubinacci!? Det är nästan uteslutande deras näsdukar som figurerar i fredagsinspirationen numera. Missförstå mig inte - de är jäkligt snygga, men det blir inte så mycket inspiration när det alltid är samma. Det senare syftar såklart enbart på näsdukarna. Gällande övriga plagg är variationen stor!
#4 ID säger
2014-06-27 23:15 - Anmäl

#3 Det är ju trots allt endast inspiration, tanken är väl inte att man ska följa fredagsinspirationen slaviskt.
#5 cc säger
2014-06-28 09:07 - Anmäl

#4 Absolut, och jag blir oftast inspirerad! Jag efterfrågar bara lite större variation gällande just näsdukarna. Om man inte gillar Rubinaccis näsdukar (vilket jag gör, men principen) så blir man förmodligen inte mer inspirerad av att se dem fem gånger till.
#6 Andreas Weinås säger
2014-06-28 12:58 - Anmäl

#3 - Jag kan förstå din poäng och till viss del hålla med dig. Till vårt försvar är det alltid olika Rubinaccinäsdukar och rent estetiskt är det få som kan toppa deras motiv kombinerat med vettiga bilder online. Vi har även haft med Drake´s, Viola Milano mfl men vill man ha näsdukar med lite mer exotiska motiv är Rubinacci svårslaget för inspiration.

Självklart skall vi ta till oss kritiken och försöka tänka på det även om jag tror att de kommer figurerar i framtiden också då även Rubinacci uppdaterar sina modeller och färgkombinationer.
#7 DrDre säger
2014-06-28 16:53 - Anmäl

Roligt med manschettknappar. Ger lite extra elegans.
#8 Tobias säger
2014-06-30 13:11 - Anmäl

Med en Reverso KAN det inte gå fel...går att dyka upp i mjukisbyxor på bröllopet men ändå vara bäst klädd med en sådan på armen :D
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.