Manolo logotype

Werner Schreyer för Rose&Born våren 2014

Werner Schreyer för Rose&Born våren 2014
Förra veckan visade vi upp vårens kampanj hos Gabucci med Lalle Johnson som modell. Idag är det dags för en annan av Stockholm framstående butiker, nämligen Rose&Born på Grevgatan som också valt att göra en vårkampanj för butikens utbud. Rose&Born som fokuserar på huvudsakligen plagg under egen linje kryddat med externa varumärken använde ingen mindre än supermodellen Werner Schreyer för plåtningen.

Den här typen av lookbooks eller kampanjer handlar förstås mer om att visa upp en känsla och stil som är representativt för butiken än att illustrera hela utbudet. 

I ett svartvitt utförande med klassiska plagg som dubbelknäppt kostym och elegant smoking tycker vi man har skapat en väldigt inspirerande känsla i såväl bilder som den kortare film man gjort. 

Att man har fått österikiska Werner Schreyes; en av världens absolut främsta manliga modeller de senaste 20 åren till kampanjen visar också på vilken nivå och ambition som ligger bakom. 

 

Dubbelknäppt med markanta slag.

Ljus kostym känns efterlängtat efter en lång och mörk vinter.

Werner Schreyer for Rose & Born from Eighties on Vimeo.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Rose & Born
#1 Janne säger
2014-04-16 11:55 - Anmäl

Han är ju bara 179 cm, jag trodde att inte ens kvinnliga modeller kunde vara så korta. What's the secret?
#2 Raderad säger
2014-04-16 11:57 - Anmäl

Väldigt snygg dubbelkänppt kavaj!
#3 andreas säger
2014-04-16 13:01 - Anmäl

Lite kul att både Manolo och Herman på King kört samma inlägg med både denna kampanj samt nyss även Gabuccis.

Pratat ihop er? :)
#4 Andreas Weinås säger
2014-04-16 13:07 - Anmäl

#3 - Snarare en kombination av att vi bevakar liknande områden och att det var två välgjorda kampanjer med ganska högt nyhetsvärde.

Jag gillar Hermans blogg vilket är anledningen till att vi länkar till den i "insytt" här till höger. Det finns ingen konkurrens där emellan och vi tar inte hänsyn till hur vida ämnen eller inlägg har nyligen publicerats på hans blogg.
#5 Fredrik säger
2014-04-16 16:29 - Anmäl

Älskar Manolo och det jobbet ni gör, men ibland känns det lite trist att man väntar hela förmiddagen på lite inspiration, köptips eller liknande så kommer endast en kampanj som man redan sett på Rose & Borns hemsida och som egentligen inte säger något mer än bilderna. Känns roligare med artiklar som vårskor eller sommarscarves eller klockarmand eller vad som. Missförstå mig inte, inlägget har sin plats men kan ni inte lägga in fler än 1 inlägg per dag och på det sättet göra sidan än mer innehållsrik. Man ser ju tydligt vilka inlägg som attraherar i form av kommentarer osv.

Bara några synpunkter på en annars grym blogg!
#6 Andreas Weinås säger
2014-04-16 17:13 - Anmäl

#5 - först och främst är det väldigt roligt att höra att du gillar vad vi gör och önskar mer av det.
Tyvärr består min arbetstid av betydligt mer än rent skrivande och tiden är begränsad.

Vi publicerar trots allt dagliga inlägg och korrelationen mellan djupgående inlägg och kommentarer är inte alltid så tydlig som man kan tro.
När vi gör omfattande artikelserier "borde" dessa kanske snarare motsvara 2-3 dagars inlägg vilket gör att vi måste balansera upp med kortare notiser.

Att öka frekvensen tror jag tyvärr inte ökat kvalitén på inläggen och i nuläget föredrar jag att variationen mellan djupgående och kortare inlägg är den bästa lösningen.
#7 christoffer säger
2014-04-16 18:21 - Anmäl

Detta var fantastiskt! Werner Schreyer är en stark personlighet och det rimmar mycket väl med Rose & Born som lyft hela Sverige i fråga om klädkod och blivit ett efterlängtat riktmärke.
#8 jana52 säger
2014-04-16 20:28 - Anmäl

dubbelknäppt kräver sin karl, här blir det inte så snyggt som det kan vara, runt rumpan på modellen förstärker dubbelknäppt bredd vilket kräver rejält med längd
#9 Raderad säger
2014-04-16 20:37 - Anmäl

#8, Håller med. På helbilden med den mörka, dubbelknäppta kostymen ser den manlige supermodellen minst sagt märklig ut. En längre kavaj kunde ev ha hjälpt.
#10 Hedåsgatan säger
2014-04-16 22:53 - Anmäl

#8 och #9, längre kavaj? Sorry boys, detta är stil!
#11 Raderad säger
2014-04-17 09:22 - Anmäl

Det verkar även som om Rose & Born tänker öppna en webbshop alldeles snart, så det ska bli extra kul att se. Hörde även att Gabucci hade planer att göra det för ett bra tag sen, men det verkar ha runnit ut i sanden. Trist, då fler affärer av detta slag borde erbjuda det, trots problematiken (?) med att beställa kostymer på nätet!
#12 Raderad säger
2014-04-17 10:27 - Anmäl

Riktigt bra känsla i bildserien. Helt rätt val av modell. Även ett grymt bra prov på visuell kostymmagi.

Bilden där han bär den ljusa kostymen, visar fullt ut hur en väl vald kostymmodell, trollar bort intrycket av en kortare kroppslängd och skapar perfekta proportioner.

Applåd Rose & Born, och Manolo.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.