Manolo logotype

God Jul önskar The Steamery

God Jul önskar The Steamery
Dagens lucka går i klädvårdens tecken. Det är det nystartade företaget The Steamery som valt att bidra med en steamer. Steamern på 1800w, som på 30 sek är i full fart, gör att du enkelt kan fräsha upp dina skjortor. För er som inte är vana att använda en Steamer så hjälper ångan fibrerna att återta sin naturliga form. Detta leder till att tyget återfår sitt djup och blir av med skrynklor och är ett utmärkt alternativ för känsliga material. The Steamery är en svensk startup som siktar på att åter göra det coolt att ta till vara på sina kläder och steamern har ett värde på ca 1500kr.

Tävlingen är avslutad och vinnaren kommer kontaktas inom kort. 

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Raderad säger
2013-12-19 17:25 - Anmäl

Ser gedigen ut, härligt! Kan även tipsa om Kent Brushes klädborstar.Cashmere-borsten är min favorit, bra för de lite ömtåligare materialen. Men även deras vanliga CC20 är en riktig trotjänare.
#2 Raderad säger
2013-12-20 00:59 - Anmäl

Andreas, försöker finna något om deras produkter på nätet men finner ingenting. Är de så pass nya att de inte har någon hemsida?
#3 Andreas Weinås säger
2013-12-20 09:14 - Anmäl

#2 - Så nya är de faktiskt! Frågan angående produkter man föredrar behöver inte komma från dem så det finns inget rätt eller fel svar. Förhoppningsvis kommer ni kunna läsa mer om The Steamery här på Manolo i vår.
#4 Raderad säger
2014-10-10 14:51 - Anmäl

Hej! Nu är vi online. Lite senare, men lika bra. Kolla in på www.thesteamery.se. Ange koden "jagvillhaensteamer" efter kassan för att köpa din egen Steamer för 990 kr inkl moms och frakt. Fräshare kläder åt alla! /Martin på The Steamery
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Optimo hats, Chicago

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Three On Three: Comparing Entry-Level...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen