Manolo logotype

Fredagsinspiration - Ledig Lördag

Fredagsinspiration - Ledig Lördag
I dag tar vi ett tydligt avstamp från det klassiskt skräddade och väljer en av de mest avslappnade tolkningarna på länge. Kavajen har bytts ut mot en kabelstickad tröja, flanellbyxorna mot ett par råjeans och på detta en täckväst. Istället för de låga kostymskorna tar vi fram de höga vinterkängorna med tålig gummisula för en stil som fungerar lika bra på skogspromenaden som för en brunch i stan.

Täckväst - Gant Rugger, Skjorta - Brioni, Kashmirtröja - Doriani, Jeans - Nudie, Kängor - Edward Green, Klocka - IWC Portuguese

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar om varumärkena: Brioni Doriani Edward-Green Gant IWC nudie
#1 Raderad säger
2013-11-22 13:47 - Anmäl

Väldigt snyggt matchat. Hade man fått välja så hade jag kanske hellre kört på ett par lite lite kraftigare kängor, som tex Crockett & Jones 'Islay' (de som James Bond hade i slutscenen i senaste filmen).
#2 Raderad säger
2013-11-22 13:51 - Anmäl

Bra initiativ! Fortsätt gärna att variera innehållet i "Fredagsinspirationerna", det gör dem bara roligare att följa. Sedan kan det också vara bra att ägna casual-kläderna lite uppmärksamhet. Att klä sig både avslappnat och snyggt är något som många (inklusive jag själv) har svårt med.
#3 Raderad säger
2013-11-22 15:20 - Anmäl

Riktigt bra kombo, även om jag håller med DrDre att ett par islay hade varit schysstare. Men så har jag aldrig riktigt gillat Balmoral-kängor heller.
#4 Raderad säger
2013-11-23 20:40 - Anmäl

Riktigt välkomponerat och snyggt. Bra Manolo!
#5 Raderad säger
2013-11-27 18:48 - Anmäl

I mitt tycke världens vackraste klocka.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.