Manolo logotype

Fredagsinspiration - The Glencheck Suit

Fredagsinspiration - The Glencheck Suit
Idag vill vi lyfta en av de elegantaste former av kostymer en man kan bära. Den rutiga glencheck.kostymen är mindre formell än den enfärgade men ett perfekt alternativ till såväl vardag som fest. Låt er inspireras av ikoniska bärare som Cary Grant eller Hertigen av Windsor och kombinera det klassiskt eleganta med moderna influenser i form av munkskor och accessoarer.

Kostym - Suitsupply "La Spalla" , Skjorta - Emanuele Maffeis, Slips - Drake´s, Pochette - Rubinacci "Victory", Skor - Gaziano&Girling "Oxford", Solglasögon - Illesteva "Murdoch", Paraply - London Undercover, Klocka - Patek Philippe "5170G"

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar om varumärkena: Drakes Gaziano Girling Mariano Rubinacci Patek Phillipe
#1 Raderad säger
2013-11-02 23:17 - Anmäl

Så här skulle jag mycket väl kunna tänka mig att gå klädd. När det gäller glencheck så tycker jag det är snyggt, men det känns nog mer som den fjärde eller femte kostymen man köper (efter uppenbara val som solitt mörkblått, grått, mellanblått och kanske kritstrecksrandigt).

Btw, är det inte snudd på lite schizofrent att lägga en inspiration med paraply och solglasögon på en och samma gång? :)
#2 Raderad säger
2013-11-03 14:15 - Anmäl

Snyggt, mycket snyggt!

Angående "schizofreni" i att bära paraply och solglasögon beror det på paraplyets funktion. I många delar av Asien används paraply primärt som solskydd, vilket naturligtvis förklarar solglasögonen ;)
#3 Halmstad säger
2013-11-03 18:54 - Anmäl

Polariserande solglasögon släcker ut reflexer på blöt asfalt, så klart att det inte är konstigt.
#4 Raderad säger
2013-11-05 22:37 - Anmäl

Snyggt! Härligt att Suitsupply uppmärksammas mer på Manolo(som förövrigt har blivit en av mina favoriter). På tal om glencheck, vad tycker folket om glencheck-rutiga flanellbyxor? Toppen eller botten? Känns snyggt på rak arm till en marinblå uddakavaj, vit skjorta och en grå slips.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our first Hong Kong Symposium – please...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Gaziano & Girling lanserar ny...

Läs mer

Hodinkee

Found: A Longines Retail Display Case...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen