Manolo logotype

5 x weekend bags

5 x weekend bags
Oavsett om det rör sig om en weekend i Rom eller ett besök i skärgården så är en weekend bag ett av de bästa och mest stilfulla alternativen att packa för en kortare resa. Från exklusiva modeller i de finaste skinn till prisvärda alternativ i kanvas. Modellen kommer i mängder av utföranden.

 

Att investera i en klassisk weekend bag i skinn är ofta en rekommendation då bra skinn har en förmåga att bara bli vackrare och vackrare med åren men faktum är att det är långt ifrån det enda alternativet. Bra skinn kostar och en weekend bag har en stor åtgång vilket gör det svårt att komma undan billigt om det är kvalitet man söker. Ett alternativ är att titta på modeller i kanvas med skinndetaljer som går att hitta till klart mer överkomliga priser. 

Vi har valt ut några av våra favoriter i olika material och prisklasser. 

 

 

Swaine Adeney Brigg - Countryman Bridal Holdall

Swaine Adeney Brigg anses av många vara väskornas Rolls Royce. Tillverkade för hand i England av finaste skinn och högsta kvalitet i såväl weekend bags som portföljer. Ofta med ett relativt enfärgat skinn som får åldras individuellt och håller i decennier.

 


Mulberry - Clipper

Mullberrys ikoniska weekend bag "clipper" är en av marknadens finaste med ett fantastiskt skinn med härlig struktur.Palmgrens - Weekendbag

Svenska Palmgrens tillverkar riktigt fina och i sammanhanget prisvärda väskor. Deras Weekend bag i mörkbrunt är inget undantag.

 

 

Calabrese Napoli - Ercolano Borsone da Viaggio

Det lilla företaget Calabrese Napoli tillverkar utöver fina accessoarer som slipsar och badbyxor även väldigt prisvärda väskor i skinn och kanvas.

 

 

APC - Travel Bag

Franska APC har flera snygga weekend bags i kanvas med detaljer i skinn som möjliggör för ett något lägre pris.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Väskor

#1 Raderad säger
2013-07-09 19:04 - Anmäl

Bra tips om ett alltid relevant ämne. Särskilt såhär i semestertider :)

Svenska Sandqvist har ytterligare några riktigt prisvärda varianter. Tolkningen av svenska militärens gamla persedelpåse, "Carl Gustaf" vill jag minnas att den heter, sydd av canvas och läder, är riktigt prisvärd.
#2 Raderad säger
2013-07-10 07:28 - Anmäl

Detta har inget med ovanstående att göra, men kul läsning för den intresserade;

http://dealbook.nytimes.com/2013/07/08/lvmh-to-buy-control-of-loro-piana-for-2-6-billion/?smid=tu-share

Blir intressant att se hur LVMH väljer att förädla en av de bästa klädproducenterna i världen...
#3 Raderad säger
2013-07-10 11:18 - Anmäl

Swaine Adeney Brigg-väskan kan ju sabba årets semesterkassa!
#4 Peder säger
2013-07-10 14:38 - Anmäl

Köpte en svart skinnväska från Royal Republiq på Zoovillage för det facila priset av 958 riksdaler (ordpris 2495 kr)
#5 Raderad säger
2013-07-11 06:59 - Anmäl

Jag är inte helt säker på att LVMH har förädlat någonting alls med Arnault vid rodret, #2. Det vad jag minns uttalade målet att "demokratisera" lyx kommer att förstöra många fina mindre företag.
#6 Andreas Nestor säger
2013-09-20 01:46 - Anmäl

Vill tipsa om en förvånansvärt prisvärd Weekend väska jag hittat från engelska pediwear av märket Rowallan. 1000 kr!

http://www.pediwear.co.uk/rowallanleather/products/5148.php

Jag beställde en sådan med inte allt för höga förväntningar men jag blev väldigt förvånad över läderkvaliteten. Det var väldigt torrt när den kom dock så den mådde väldigt bra av en rejäl omgång Saphir Renovateur. Tar gärna en bild om någon vill se hur den ser ut i verkligheten då bilden på siten är lite missvisande.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.