Manolo logotype

Caruso per Trunk

Caruso per Trunk
Att den marinblå kavajen är ett sällsynt användbart plagg är knappast något som behöver påpekas ytterligare. Men frågan är om inte brittiska Trunk och Parma-skräddarna Caruso lyckats förfina plagget ytterligare.

Kavajen är av treknäppt modell med elegant rullande slag och en mjuk uppbyggnad. Four seasons-tyget skapar tillsammans med smarta detaljer en perfekt allroundkavaj. Du hittar kavajen på Trunks webshop tillsammans med en rad andra plagg från samarbetet.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Kavaj

Andra artiklar om varumärkena: Caruso
#1 Raderad säger
2013-06-05 19:55 - Anmäl

Den här kavajen gillade jag mycket mer än den i föregående post, men så är den ju rimligtvis mer konventionell också...

Vete sjutton om jag skulle kalla den marinblå dock, snarare lila, men jag tycker nyansen är klart gångbar. Övriga "icke-formalistiska" detaljer såsom utanpåliggande fickor och markanta knappar tycker jag bidrar till den lättsamma charmen.
#2 Raderad säger
2013-06-06 15:26 - Anmäl

Det är en ganska snygg kavaj men tycker det finns andra liknande kavajer som är lite snyggare och roligare. Dessutom kostade den multum och jag har hittat snyggare för en tredjedel av priset.
#3 Raderad säger
2013-06-06 16:27 - Anmäl

@Alexander: Tja, kavajen är prisad åt high-end hållet, och det ska erkännas att jag själv har hittat ännu snyggare plagg (enligt mig) för nästan 1/3 av 820 pund. Bl.a. har jag en marinblå ofordrad kavaj från Cornelianis budgetlinje som jag älskar.

Men för det första så räknar jag nog med att en kavaj till det föreslagna priset håller formen i några år utöver vad du kan få från billiga märken, för det andra tycker jag det är bra av Manolo att ta ut svängarna lite, och för det tredje så gillar jag detta plagg helt enkelt för att föregående kavaj var så knäpp (typ 1600-tals pirat som syr sina puffärmar på Saville Row) :)
#4 Raderad säger
2013-06-06 19:51 - Anmäl

Skönt med kläder som faktiskt går att använda även fast de inte fullständigt omdefinierar herrmodet. Alla kan ju inte vara fåfänga pirater eller excentriska viktorianska barn.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.