Manolo logotype

Fredagsinspiration - Det nya välskräddade

Fredagsinspiration - Det nya välskräddade

Kavaj Alfred Dunhill, byxor J.Crew, stickad väst Alfred Dunhill, skjorta Barba, portfölj Alfred Dunhill, skor Santoni

  

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Alfred Dunhill Barba Napoli J.Crew Santoni
#1 Raderad säger
2013-05-10 22:08 - Anmäl

Inte så tokig skjorta, fin färg. Skulle personligen bytta ut byxorna mot kostymkjol. Desutom också ett par andra skor och annan väska. Läste denna artikel http://www.feminetik.se/vildmark/?sub=show&id=10467 ang. kjol gjord för män.
#2 Andreas Weinås säger
2013-05-10 22:16 - Anmäl

Ja Olof! Tycker det var lite fegt att du inte valde en herrkjol till detta... ;)
#3 Raderad säger
2013-05-11 16:12 - Anmäl

Alla riktiga män har minst en gedigen herrkjol i garderoben ;)

Önskan ang. fredagsinspiration: Kan du inte varannan vecka göra ett inlägg som detta fast hela outfiten inte får kosta mer än t.ex. 10.000 kr och samtliga plagg går att få tag på via nätet eller i svenska butiker? Hade varit mycket trevligt för oss studenter!

(ja jag vet att det är inspiration etc. etc., men inspiration av vad man kan göra med begränsande medel hade varit mycket intressant)
#4 Raderad säger
2013-05-11 17:24 - Anmäl

#3 Det finns ju redan en uppsjö av billiga förslag i vilken tidning som helst.

Jag skulle hellre se bilder på riktiga personer. Men men. Det är svårt att fixa. Kanske om medlemmar skickade in bilder och mods fick välja.
#5 Raderad säger
2013-05-11 20:42 - Anmäl

Gillar verkligen skjortkragen, men framförallt den mellanblå tonen! Oger är också en spännande inspirationskälla.
#6 Raderad säger
2013-05-13 18:39 - Anmäl

#3 Jag kan förstå frustrationen, men tror ändå att en stor del av Manolos läsare bär en outfit <10k en given dag. Poängen är väl en inspirationskälla snarare en en köpguide. Många av oss tittar trånande på vad de välklädda männen på Pitti har på sig men har inte 40k till övers för en kavaj från Sciamat. Vad gör vi? Tar med oss idéer och försöker återskapa dem till en mindre summa. Black tie on a beer budget. :P
#7 Andreas Weinås säger
2013-05-13 22:29 - Anmäl

#3 & #6 - jag kan absolut förstå frustrationen men även om fredegsinspirationen är en hel del estetiskt så representerar ju Barba, Cucinelli, Zegna, Alden etc även ett genuint hantverk och en kvalitet (även om inte detta syns på bilderna) som åtminstone för mig bidrar lika mycket till helheten som själva snittet.

Det finns ju mängder med alternativ från Tailorstore, suitopia och andra budgetalternativ om man vill men ja tror inte ni läsare hade uppskattat de mer?

Sen har det ju faktiskt skrivits om t ex Suitsupply här på Manolo som får ses som väldigt överkomligt i pris.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.