Manolo logotype

Thom Browne Gold Flip Aviators

Thom Browne Gold Flip Aviators
Att modedesigners gör egna solgglasögon för att dryga ut kassan är ett vanligt förekommande fenomen i modevärlden. Tyvärr är resultatet ofta ganska intetsägande bågar där varumärket står i fokus. Ett undantag är innovativa Thom Browne.

Browne rättframma elegans med ibland aggressiv silhuett speglar sig lika väl i den amerikanska designers korta kostymer som solglasögon. Med tydlig retro-inspiration, men i modern form har Browne skapat en serie solglasögon som verkligen fyller en lucka i marknaden. Bågarna i dagens artikel är liksom märkets övriga solglasögon tillverkade i Japan av acetat och titan med detaljer i tolv karats guld. Du hittar de bland annat på Ssense.  

  

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer Glasögon

Andra artiklar om varumärkena: thom-browne
#1 Raderad säger
2013-03-20 12:16 - Anmäl

TBs solglasögon är strået vassare än allt annat på marknaden just nu både stilmässigt men inte minst kvaliteten på arbete och material som är extremt hög. Kan varmt rekommenderas om man har 4-5000 kronor att spendera på ett par bågar.
#2 Raderad säger
2013-03-21 11:12 - Anmäl

Detta är liksom den logiska fortsättningen på de senaste årens trend med nördglasögon från tidigt 80-tal (intet ont om detta, jag var själv en nörd i sådana glasögon ca '85) - att en trendig deisgner tar sig an den utltimata "nörd-accesoaren", de uppfällbara solglasen.

Då jag inte minns 80-talet[s mode] med värme är detta inget som kommer hängas på min näsa.
#3 Halmstad säger
2013-03-21 13:49 - Anmäl

Jag kan inte riktigt koppla dessa bågar till 80-talet. De är för små och strama.
#4 Raderad säger
2013-03-21 16:41 - Anmäl

Det är väl mer flippgrejen som är 80-tal eller? Var ju en väldigt innovativ feature när de kom. TB har även några bågar som har skinn på sidorna som de relativt små runda solglasögonen hade när ceriserosa zinkpasta sålde som smör i solsken.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.