Manolo logotype

RVR Lardini

RVR Lardini
Två i ett-plagg har blivit ett allt vanligare grepp bland modetillverkarna. Huruvida detta är ett smart sätt att sälja på oss ännu fler onödiga plagg eller om det faktiskt maximerar användandet av plagget låter vi vara osagt. Men ett snyggt exempel som talar för det sistnämnda är Lardinis RVR.

Kollektionen är ett samarbete med italienska "As sustainable as possible", som specialiserat sig på att skapa kläder utifrån återvunna tyger med naturliga infärgningsämnen. Hela idén med konceptet är att spara på tyg genom att utesluta foder och istället låta plaggen vara helt vändbara. Kollektionen består av fyra plagg, en kavaj, en regnrock, en arméjacka samt en kortare Harrington-jacka. Alla sydda med en sida bomull och en sida nylon.   Plaggen finns bland annat att köpa via Lardinis officiella webshop.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Ytterplagg

Andra artiklar om varumärkena: Lardini
#1 Raderad säger
2013-01-16 22:37 - Anmäl

Måste tyvärr säga att de här plaggen ser ganska sjabbiga ut allihop. Jag kan inte förstå hur någon vettig människa skulle betala 400 euro för en dassig kavaj i blandmaterial som dessutom blir damknäppt när man vänder den ut och in.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Amended Friday Polos in stock – and...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Bring a Loupe: Two Omega Chronographs...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen