Manolo logotype

Manolo söker medarbetare

Vill du vara med och utveckla Sveriges stilguide för män? Manolo söker nu medarbetare som brinner för manlig stil. Ditt jobb blir att skriva och bidra med dagligt innehåll samt vara med och utveckla sajten i sin helhet.

Arbetet kräver goda kunskaper i texthantering och du bör ha lätt för att uttrycka dig i skrift.  Erfarenhet av digital publicering, fotografering samt bildhantering är meriterande men inga krav.  Vi ser gärna att du är kreativ och har lätt för att komma på egna idéer till nya artiklar och reportage.  Maila din ansökan, som gärna får innehålla CV, personligt brev och tidigare arbetsprover, till Manolos redaktör: olof.enckell@gmail.com.  

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Raderad säger
2012-11-05 16:35 - Anmäl

Jag hade verkligen kunnat tänka mig att läsa något inlägg i veckan från Herr Halmstad! Jag är övertygad om att han skulle höja den redan underbara hemsidan ett snäpp inte minst genom att skapa debatt i vilket han redan visat sin förmåga.

Vici
#2 Raderad säger
2012-11-06 20:03 - Anmäl

Kan inte göra annat än att hålla med. Vote Halmstad!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.