Manolo logotype

Webshoptipset - Trunk Clothiers

Webshoptipset - Trunk Clothiers
En av Londons allra mest omtalade herrmodebutiker just nu är Trunk. Svenska grundaren Mats Klingberg har skapat en unik mix av såväl modern italiensk konfektion och amerikanska skoklassiker som japanskt hantverk. Nyligen slog butiken även upp dörrarna till sin webshop.

Bland de mer välkända varumärkena återfinns kläder och skor från bland annat Boglioli, Alden, Aspesi, Incotex, Barena, Drakes samt Mackintosh. Elegant matchat med mindre kända uppstickare som japanska Camoshita, Beams+ och Milano-baserade slipsmakaren Bigi står Trunk för modernt välklätt hermode när den är som allra bäst. Än saknas en del av utbudet online, men med mixen av märken tål det att väntas på.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Halmstad säger
2012-10-17 14:50 - Anmäl

Vad är det för kroppsform som den nedersta rocken skall passa till? Varför så bred över mage och höfter? Samma konstiga siluett på alla rockar i utbudet - smal upptill, vid nedtill. Car coats kan ju ha lite den fasonen men det är ju mera av ett specialfall.
#2 Raderad säger
2012-10-17 15:07 - Anmäl

Feta otrända affärsmän? De är ju generellt smala upptill och breda nertill ;)

Annars är det väl en ganska vanliga siluett på brittiska rockar i material som skall stå emot regn?! Ganska praktiskt då droppet från den blöta jacka faller ner på marken och inte rinner ner efter byxorna (som på moderna kroppsnära rockar). Talar av egen erfarenhet snarare är utifrån någon allmängiltig sanning.
#3 Mancini säger
2012-10-17 15:40 - Anmäl

Jag tror snarare det är perspektivet på bilden som spökar lite. De modeller jag provat från Mackintosh har alla varit relativt raka.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.