Manolo logotype

Sommarens Badshorts, 2012

Sommarens Badshorts, 2012
I gårdagens artikel behandlade vi vattentåliga klockor. Men båten och stranden kräver inte bara en snygg klocka. Minst lika viktigt är ett par välsittande badshorts.

Badshorts är verkligen en kategori plagg där det hänt mycket senaste åren.  Till stor del tack vare brittiska Orlebar Brown som 2007 lanserade sin numera klassiska modell Bulldog. Idén var att med inspiration från skräddarsydda byxor ta fram ett par badbyxor som hade samma funktionalitet som ett par badshorts, men som stilmässigt höll för att kunna bäras utanför stranden.

Det märke som varit säsongens kanske mest omtalade är New York-baserade Saturdays Surf som satsar på en lite ledigare look med något längre badshorts utan att för den delen innebära släpiga bermudashorts.   

Brittiska Orlebar Browns klassiker Bulldog

Här i mönstrad version

Saturdays Surf NYC (Mr Porter)

Italienska skjorttillverkaren Barba har vid sidan av sina skjortor även en kollektion färgstarka badshorts.

Roda (The Corner)

Småmönstrat från Incotex

Avskalat och sobert, Aspesi (The Corner)

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Barba Napoli Incotex Orlebar Brown Roda
#1 Raderad säger
2012-07-28 23:50 - Anmäl

Saturdays Surf NYC (Mr Porter) var snygga i färgkombinationen. För övrigt fördrar jag badbyxor typ boxermodell.
#2 Raderad säger
2012-08-02 15:54 - Anmäl

Sign P-A är att lyckönska till den kropp som krävs för att bära upp badbyxor av boxermodell. För de av oss som inte har kroppar som simmarna i OS (eller vissa modeller för den delen) så är det skönt få inspiration till välsittande badshorts. Sällan som man ser sån brist på sjävinsikt som på sommaren inkl en badstrand.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.