Manolo logotype

Fredagsinspiration - Smokingfest

Fredagsinspiration - Smokingfest
Att klä sig i smoking är för många förknippat med stilregler och klädkoder. I veckans fredagsinspiration tänkte Manolo snarare slå ett slag för en mindre välkammad och tillknäppt tolkning av plagget. Här med inspiration från amerikanska designers som Michael Bastian, Thom Browne och Todd Snyder.

Smoking Todd Snyder, skjorta Gieves & Hawkes, fluga Paul Stuart, skor Alden, bröstnäsduk Berg & Berg, solglasögon Ray-Ban.

 

Piaget Altiplano Skeleton Only Watch

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Alden Berg & Berg gieves-&-hawkes Paul-Stuart Ray-Ban
#1 Raderad säger
2012-05-18 18:19 - Anmäl

smoking med tofsloafer? mjaa, inte min påse chips
#2 Raderad säger
2012-05-18 20:25 - Anmäl

Härligt Manolo. Väldigt Rock'n Roll som jag föredrar det. Skulle kunna tänka mig en stickad svart sidenfluga och ett par tvättade smala svarta jeans med sydda turn ups, vilandes mot tasseln utan break, för att ta det ytterligare ett steg åt avslappnad festkväll :) Trevlig fredagsinspiration.
#3 Raderad säger
2012-05-19 10:12 - Anmäl

Ta en klassisk outfit, byt ut flugan från svart till nästan svart, ta ett par tofs-skor istället för något annat. Se till att bröstnäsduken har en färgad kant.
Bah skeptisk!
#4 Raderad säger
2012-05-19 22:13 - Anmäl

Den där klockan är så djäkla läcker så det är nåt rent löjligt :P

Synd bara att den är fullständigt omöjlig att skaffa.

Måste hålla med om tofsloafers också... INTE ok på något plan till smoking och knappt inte till något annat heller.
#5 Raderad säger
2012-05-20 10:12 - Anmäl

Grym outfit. Som tidigare nämnt, tydliga rock&rollinfluenser. Mer sådant tack!

Dessa skor kommer f.ö. att bli nästa inköp - tveklöst
#6 Raderad säger
2012-05-20 11:45 - Anmäl

Stämmer in i skaran av jubel! Det här är verkligen sexigt och uppkäftigt, varje enskilt plagg talar tydligt för sig själv. Ovan nämnda kombination med svarta jeans är något jag bara måste bära någon gång. Kommer förmodligen känna mig som 17 år igen då jag knallade runt i svarta Cheap Mondays o för stor secondhandsmoking som jag slitit ur axelvaddarna på! :)

Ang skorna så visst är de fantastiska, känns dock som att man kan hitta mer prisvärda alternativ för en studentplånbok. När har Ralph Lauren sin största årliga rea t ex?
#7 Raderad säger
2012-05-20 12:01 - Anmäl

Riktigt läckert! Lite Brother Mouzone, från The Wire över det hela vilket inte alls är dumt. Kan hålla med om att loaferserna vinklar outfiten till en mer avslapnad look. Jag tycker att det är en riktigt cool och spännande ditalj. Man skulle även byta ut den sofistikerade klockan till något sånt här http://www.cheapestnatostraps.com/blogs/news/5922315-some-of-our-nato-straps för att få ännu lite mer gangsterkänsla.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.