Manolo logotype

Carter and Bond Barber

Carter and Bond Barber
I takt med att manlig skönhetsvård faktiskt har accepteras av de breda skarorna så har också internet fullkomligt översvämmats av sidor med groomingprodukter riktade till män. Tiden för att snabbt rusade in i taxfreeshopen hugga den senaste parfymen från Boss är förbi. Numera har den medvetne mannen en nästan lika välfylld badrumshylla som dennes flickvän eller fru.

Detta har givetvis snappats upp av många bolag som vill tjäna en hacka på männens numera accepterade fåfänga genom att erbjuda skönhetsprodukter online. Denna nisch har dock en tendens att vara ganska likriktad och tråkig. Vi erbjuder er dock här ett intressant webshoptips, om ni har för avsikt att fylla badrumsskåpet, i form av Londonbaserade Carter and Bond Barber Shop. Firman har sedan 2002 en fysisk barber shop  på Westbourne Park Road i charmiga Notting Hill. västra London. Här erbjuds inte bara ett stort utbud utav groomingprodukter från noga utvalda märken utan även förstklassig våtrakning och klippning. För att förgylla besöket ytterligare saluför butiken även accessoarer som manschettknappar och klockor men även vintageleksaker, serietidningar och gamla pin-upplanscher.

Det som gör firmans utbud extra intressant är att man samlat en rad klassiska tillverkare av raktillbehör och aftershave med mindre och lite mera spännande tillverkare. De för bland annat den mycket intressant doften Agua de Colonia som är en citusbaserad doft från Alvarez Gomez. Denna firma är familjeägd och är Madrids äldsta parfymhus med anor från slutet av 1800-talet. En annan intressant dofttillverkare av mindre mått är Jermyn Streetbaserade Czech & Speak där vi slår ett litet extra slag för doften Vetiver Vert Cologne. Ifrån USA har man tagit in förstklassiga rakprodukter från Baxter of California. Vi utlovar både roligare och framför allt stiligare tandborstning framöver med deras tandkräm från Marvis. Håret kommer ligga lite elegantare på plats genom att använda Grants Pomade. Slutligen funderar undertecknad på fullaste allvar att anlägga mustasch bara för att kunna få använda Caprain Fawcatts moustache wax…

       

Caprain Fawcatts moustache wax

Alvarez Gomez Agua de Colonia

Marvis Classic Strong Mint

Czech & Speak Vetiver Vert Cologne

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Skönhet

#1 Raderad säger
2012-04-18 09:46 - Anmäl

Perfekt. Precis vad jag har funderat på; var i hela världen ska man finna vettiga verktyg för våtrakning. Nu vet jag.
#2 Raderad säger
2012-04-18 09:46 - Anmäl

Perfekt. Precis vad jag har funderat på; var i hela världen ska man finna vettiga verktyg för våtrakning. Nu vet jag.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.