Manolo logotype

Drakes Untipped Silk & Wool Tie

Drakes Untipped Silk & Wool Tie
Slipsen är död. Länge leve slipsen. I tider när bankchefer förbjuder slips på jobbet är det lätt att tro denna accessoar spelat ut sin roll. Sanningen är snarare den omvända.

För i takt med att kravet på slips blir allt ovanligare på dagens arbetsplatser blir slipsmodet allt rikare. Senaste säsongen har den virkade slipsen slagit igenom på allvar som ett nytt och mer avslappnat sätt att bära slips. Ett annat populär version för den som vill ha en lättare slipskänsla är den ofodrade slipsen där själva materialet verkligen blir tongivande.  Vårens kanske snyggaste versioner kommer från brittiska Drakes och sys i för hand i märkets ateljé i London i en siden- samt ullmix.

  

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer

Andra artiklar om varumärkena: Drakes
#1 Raderad säger
2012-02-19 21:55 - Anmäl

Läckert!
#2 Raderad säger
2012-02-19 23:02 - Anmäl

Drake's har verkligen definierat slipsmodet den senaste tiden, och denna slips är förstås inget undantag. Deras shantung och grenadine slipsar har verkligen varit tongivande.

http://sartorialdoctrine.tumblr.com/
#3 Raderad säger
2012-02-20 10:18 - Anmäl

Supersnygg! Men priset: 105GBP ...ouch! (Är det inte märkligt hur begäret stiger i takt med prislappen?) ;-)
http://www.drakes-london.com/ties/woven/untipped-silk-and-wool-7cm-tie
#4 Raderad säger
2012-02-20 13:57 - Anmäl

Leve slipsen! Jag brukar bära slips ganska ofta, och jag har inte ett jobb som kräver slips eller speciellt välklädd framtoning. Jag finner denna accessoar mycket fin och utmärkande för oss män. Nu för tiden ser man mer sällan män som bär slips till vardags då jobbet inte definierar bärandet, som t.ex. advokat eller finansman. Många tycker säkert att det är krystat om man inte måste ha slips. Det vore roligt om fler kunde ta på sig denna kära tygbit och lyfta en utstyrsel lite.
#5 Raderad säger
2012-02-20 20:50 - Anmäl

Visst är det trist när det går ut den typen av påbud på arbetsplatser, eller när politiker drar sig för att använda slips vid mediaframträdanden, bara för att de är rädda att ses som snobbiga. Stilfulla slipsar av den typ som finns på bilderna ovan kan ju lyfta även en i övrigt medioker outfit.
#6 Raderad säger
2012-02-20 21:26 - Anmäl

Jag instämmer med föregående talare, slips liksom fluga, borde bäras mer på jobb och fritid. Inte för att man 'måste', utan för att man vill och det ser bra ut!
#7 Raderad säger
2012-02-20 22:14 - Anmäl

Hear, hear! Jag försöker också smussla in en slips när tillfälle ges.
#8 Halmstad säger
2012-02-20 22:50 - Anmäl

Jag har slips bara när sammanhanget kräver det. Det handlar om bristande komfort, helt enkelt. Men visst når man inte samma stilnivå utan, och kommer kanske ompröva det.
#9 Raderad säger
2012-02-21 11:51 - Anmäl

Jag brukar ha slips på helgerna. Det är ju bara på jobbet man måste vara klädd som en tioåring.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.