Manolo logotype

Lundhags NG 20th Anniversary city trek boot

Lundhags NG 20th Anniversary city trek boot
För att fira sitt 20 års-jubileum har Stockholmsbutiken Nitty Gritty gått samman med sex klädmärken och skapat en specialkollektion limiterade produkter. Efter samarbete med Stone Island, Fred Perry och Levi’s står nu svenska Lundhags på tur med en helt unik sko- och gummistövel-hybrid.

Skorna som är tillverkade i Sverige av Mats-Håkan Lundhag, sonson till märkets grundare Jonas Lundhag, utgår från märkets klassiska gummistövel. Men här med en ovandel i mörkbrunt läder och gummisula från Vibram® för en klart elegantare känsla. Tillverkade i endast 20 exemplar lär detta bli hett villebråd bland skofantaster som söker efter en stilfull och snöslasksäker sko.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Skor Boots

Andra artiklar om varumärkena: Nitty Gritty Lundhags
#1 Raderad säger
2011-12-11 23:32 - Anmäl

Klassisk gummistövel? Den här kängan ser ut som en typisk Lundhags känga alltid har gjort. Cellgummi i nedre delen och läder upptill, Vibram sula är också standard sedan många år. Tretorn har alltid gjort stövlar om ni förväxlar Lundhags med de kanske?
Snygga kängor hur som helst!
#2 Raderad säger
2011-12-12 11:18 - Anmäl

Jag kan inte se hur dessa stridsvagnar skulle kunna bli hett villebråd bland någon. Det är för mig uppenbart att såhär funktionella skor aldrig kan bli snygga, och då är det svårt att tänka sig att någon skulle dregla mer över dessa än över alla andra kängor som är lika fula. En "klart elegantare känsla" får man av kängor från Edward Green, men det är ju inte riktigt samma sak...
#3 Raderad säger
2011-12-12 13:30 - Anmäl

"....en helt unik sko- och gummistövel-hybrid..."...?

Ja, unik i bemärkelsen att man tagit bort möjligheterna att använda lundhagskängan vid skidåkning.

Standardkängorna från Lundhags är fula, men praktiska. Denna är bara ful.
#4 Raderad säger
2011-12-12 14:43 - Anmäl

Mina Lundhagskängor gör sig väldigt bra i de svenska o norska fjällen om sommrarna. Men att ens komma på tanken att bära dem i stan!?

Vad skall man bära dem till? Kavaj utan axlar och cargobyxor? Bara för att behöva byta ut alltsammans tills nästa vinter?
#5 Raderad säger
2011-12-12 15:13 - Anmäl

#3 Det finns väl bara två Lundhagsmodeller som man kan åka skidor i numera (Husky 75 och Husky Ski)?

Sen tycker jag det är intressant att ingen kommenterar det faktum att folk i Stockholm har haft Lundhags i ganska många år. Man får naturligtvis tycka vad man vill om det, själv är jag gammal scout och därmed Lundhagsfetischist, så jag använder mina när det är mycket snö. Dock ej till kavaj.
#6 Raderad säger
2011-12-12 15:36 - Anmäl

O.K., #5, jag tar tillbaka det där med unik - det får artikelförfattaren stå för själv.

Kängan är bara ful.
#7 Halmstad säger
2011-12-12 17:55 - Anmäl

Fulsnygg!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.