Manolo logotype

Fredagsinspiration - Friday Out

Fredagsinspiration - Friday Out
Vår veckoliga fredagsinspiration tenderar att fokusera på vardags- och fritidskläder. Idag tänkte vi därför byta ut slipsen och den ljusblå businesskjortan mot en elegant denimskjorta för en avslappnad, men samtidigt elegant festklädsel. Perfekt för att hänga i vinbaren efter jobbet eller på middag hos goda vänner.

Kostym Canali, denimskjorta Barba Dandylife, skor John Lobb, klocka Jaeger LeCoultre, näsduk Altea.

 

 

 

 

 

 

Jaeger LeCoultre Grande Reverso Ultra Thin Tribute to 1931.

Holmegaard Perfection

GOLDSTEIN - THE INTERVIEW from www.treatsmagazine.com on Vimeo.

Tips från Stiljournalen.

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Halmstad säger
2011-11-18 13:16 - Anmäl

Rätt tänk att "klä ned sig" via rustikare material, angående skjortan. Men kan man tänka sig en denimskjorta är det lika bra att gå hela vägen och låta bli finull på kavajen. Varför inte en finribbad, mörkblå manchesterkostym?

Och här tänker jag på "att hänga i vinbaren efter jobbet eller på middag hos goda vänner." Fast jag misstänker att många av Manolos läsare snoffsar till sig ett snäpp till upp på formalitetsskalan jämfört med detta när de går på middag hos sina vänner.
#2 Raderad säger
2011-11-18 14:50 - Anmäl

underbart inlägg! Samtidigt får man svår ångest över sin studentsituation, man får bara inte äta nudlar i den där outfiten
#3 Raderad säger
2011-11-18 23:04 - Anmäl

Gillar blandningen välskuren chambray och mörk finare ull. Tycker det räcker bra med en mer ledig skjorta i sammanhanget.

Inte för att det inte blir tillräckligt uppklätt med en mer ledig kostym, utan snarare lite enligt samma resonemang som det blir mindre bra med slips och näsduk av samma tyg.

Det blir i mitt tycke en trevligare blandning med valen ovan. Näsdukarna från Altea var riktigt snygga.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.