Manolo logotype

Piombo @ The Corner

Piombo @ The Corner
Piombo har med sin förkärlek för robusta brittiska tyger i ett modernt snitt och med färgstarka detaljer charmat hela herrmodevärlden. Med en övertygande höstkollektion som spinner vidare i konceptet ”Italian chic” och nya återförsäljare över hela världen lär märket snart hitta även den svenska marknaden.

Höstens kollektion, som bland annat finns att beställa via The Corner, rymmer liksom tidigare klassiska brittiska tyger som manchester och tyngre ullkvalitéer. Allt uppblandat med lekfulla halsdukar för en avslappnad känsla. Nedan följer ett mindre urval.

 

Piombo höst 2011

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Kavaj

Andra artiklar om varumärkena: Piombo
#1 Raderad säger
2011-09-28 19:14 - Anmäl

Njaaa, lite gubbvarning ! Ganska slätstruket. Väcker inte direkt några "ha" känslor.
#2 Raderad säger
2011-09-28 19:28 - Anmäl

Det där tyckte jag om! Ostrukturerat gör sig bäst i lite grövre rustikare tyger. Kompenserar lite för bristen på upbyggnad. Och kavajerna ser ju inte barnsligt korta ut heller.
#3 Raderad säger
2011-09-28 19:39 - Anmäl

#2 Bilden till höger på andra raden underifrån, (uppknäppta kavajen) är ju på tok för kort.

En dubbelknäppt rock liknande den på nedersta raden vill jag ha.
#4 Raderad säger
2011-09-28 19:51 - Anmäl

# 2: Ostrukturerat? ;-))
#5 Raderad säger
2011-09-28 20:15 - Anmäl

Den första kavajen har verkligen ett snyggt tyg! Köpte min första Piombo nyligen och är faktiskt väldigt nöjd, fantastiskt tyg och en mjuk passform. Men tycker dessa kavajer ser något för korta ut? Kan ju bara vara modellerna på Thecorner men får lite Tom Browne vibbar.
#6 Raderad säger
2011-09-28 20:49 - Anmäl

#4 Svengelska kanske, men okonstruerat känns lite märkligt. Alla kavajer har väl en konstruktion, men alla har inte en inre struktur. Dekonstruerat känns mer som Derrida...

#3 Tycker den ser ut att gå ner tillräckligt för att inte vara obscen även på den bilden. Men på The Corner (om man orkar vada igenom all galenskap för att hitta kavajen) så såg det ju skrattretande kort ut. Men fashionmodeller brukar ju vara långa...
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.