Manolo logotype

Fredagsinspiration - nedklätt dubbelknäppt

Fredagsinspiration - nedklätt dubbelknäppt

Kavaj och byxor L.B.M. 1911, skjorta Barba Dandylife, skor Car Shoe, väska Filson.

Skiss, What I Saw Today.

Eberhard & Co Chrono 4

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Barba Napoli Car Shoe Filson L.B.M. 1911
#1 Raderad säger
2011-07-30 12:06 - Anmäl

Snälla sluta genast med dessa förskräckliga cargobyxor! Såvida man inte är iväg på en djungelexpedition så är ett par enkla smala byxor utan massor av onödiga detaljer alltid det snyggaste valet, dessutom ger det en ursäkt att använda en fin väska om man har mycket att bära omkring på. Jag hoppas att Olof snart visar att Manolo handlar om stil och inte senaste sprezz-modet från Pitti Uomo. Skärpning, tack!
#2 Raderad säger
2011-07-30 14:16 - Anmäl

#1 Kan inte annat än att hålla med, cargobyxor hör hemma i ett garage, inte på en välklädd män. Italien har två sidor, människor som klär sig otroligt osmakligt och ett fåtal välklädda(främst i norra Italien).. Cargobyxor hör ihop med den förstnämnda stereotypen.
#3 Raderad säger
2011-07-30 14:18 - Anmäl

Jag vill se mer kostymer. Mer bilder på riktiga människor i snygga kostymer.
#4 Raderad säger
2011-07-30 14:19 - Anmäl

Å ena sidan kan jag hålla med gurkan angående detaljerna, men å den andra är detta avsett som inspiration, inte en mall att kopiera. Hur som så bekräftar detta min åsikt att grönt är en mycket underskattad färg.

Jag vill även passa på att förmedla lite konstruktiv kritik till Olof. Även om en artikel om parfym eller badbyxor då och då är okej, så måste jag säga att jag saknar "gamla" manolo, med långa artiklar med mycket bilder, fler veckans outfits etc. Den främsta anledningen till att jag (och många andra, skulle jag tro) läser manolo är, trots allt, inspiration. Korta reklamartiklar kan vi klara oss utan.
#5 Raderad säger
2011-07-30 16:48 - Anmäl

#4 Håller med dig om parfymer, finns väl ingen vits att SKRIVA om parfymer? Alla parfymer låter fräscha när de beskrivs i ord, man måste uppleva dem för att bli sugen på dem!
#6 Kopparstaden säger
2011-07-31 02:00 - Anmäl

#5 Visst är det omöjligt att beskriva en doft i ord som säkert upplevs olika från person till person men det gör det inte meningslöst att skriva om parfymer. De artiklarna är värdefulla eftersom de iaf för mig ger mig uppslag på nya märken och dofter jag inte kände till tidigare. Som med mycket annat på denna sidan.
#7 Raderad säger
2011-07-31 11:56 - Anmäl

Dessutom är det ju faktiskt inte helt oväsentligt hur andra upplever en parfym. Jag skulle ju gärna vilja veta om doften jag tycker är fantastisk uppfattas som motbjudande av andra, åtminstone om jag vill göra ett gott intryck.
#8 Raderad säger
2011-07-31 13:19 - Anmäl

#6 #7 - Får ni gärna tycka, men jag känner absolut inget intresse för de artiklarna. Känns nästan helt onödiga. Jag har i och för sig inget större intresse för parfymer ö.h.t. Kanske det som är felet :)
#9 Halmstad säger
2011-07-31 17:29 - Anmäl

Om man bara villl se klassiska kostymer är det ju bara att greppa närmaste klädkatalog från lämpligt modehus. Detta är en modeblogg där vi vi se personliga kombinationer. Sedan kan jag tycka att dekonstruktionstrenden gått helt överstyr, men det är en annan sak.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.