Manolo logotype

Carmina Snuff Suede

Carmina Snuff Suede
Ett par ljusare mockaskor är ett perfekt komplement till svarta och mörkbruna läderskor. Några av säsongens kanske allra snyggaste tolkningar står spanska Carmina för med sina chukka boots och wingtips.

Just denna färgnyans kallas för "snuff" och kan närmast beskrivas som en lite varmare nyans av beige. Till skillnad från riktigt ljusa mockaskor är denna användbar till såväl relativt uppklätt med blazer och uddabyxor som en ledigare stil med jeans eller chinos. Inte minst anvädnbara för att sätta lite färg på klädseln under hösthalvåret. Bilder från The Armoury. 

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Skor

Andra artiklar om varumärkena: Carmina
#1 Raderad säger
2011-07-28 01:05 - Anmäl

Riktigt häftig färg! Funkar nog sjukt bra till marinblå tror jag.

Till kontoret - nej.. men en fika på stan - Ja!
Tyckte färgen gjorde sig bäst på den brougemönstrade.
#2 Raderad säger
2011-07-28 07:55 - Anmäl

Snyggt! Önskar att Carmina var mer lättillgängliga i Sverige, dom har riktigt snygga skor, deras double monk straps är riktigt vassa dessutom.
#3 Raderad säger
2011-07-28 10:55 - Anmäl

Oj, nu väcktes ett sällsynt starkt habegär efter ett par chukkas i denna nyans.
#4 Halmstad säger
2011-07-28 12:42 - Anmäl

Som så ofta löses ha-begäret man får här på Manolo genom besväret att få tag på grejerna... Antingen köpa i butik i Sydeuropa eller beställa från andra sidan klotet.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.