Manolo logotype

Thom Browne x DITA

Thom Browne x DITA
Det tycks närmast vara standard för kändare modemärken att designa en glasögonkollektion. Allt för ofta blir dock resultatet massproducerade bågar som säljer mer på logotyp än kvalité. Amerikanska Thom Brownes glasögonkollektion som debuterar nu i höst och är tillverkade i samarbete med Los Angeles-baserade DITA är därför en frisk fläkt i sammanhanget.

Kollektionen, som visades upp på Brownes visning under Paris modevecka, består av cirka 20 modeller och är liksom DITA:s ordinarie bågar tillverkade i Japan.  Mest uppseendeväckande är solglasögonen med framträdande skygglappar. Formspråket vittnar om samma aggressiva retrolook som blivit Brownes signum.  

I nuläget säljs Dita bland annat på Bågar & Glas i Stockholm. Ännu är det oklart om denna kollektion kommer att nå den svenska marknaden.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer Glasögon

Andra artiklar om varumärkena: thom-browne
#1 Halmstad säger
2011-07-03 22:54 - Anmäl

inte tvätta själv i 90 gr, grabben, kemtvätt, kemtvätt!!
#2 Raderad säger
2011-07-04 11:16 - Anmäl

Ridiculous...
#3 Raderad säger
2011-07-04 11:19 - Anmäl

#2: Nä...kul! ;-))
#4 Raderad säger
2011-07-04 22:39 - Anmäl

#3: Vad som var kul var mannen jag såg i tunnelbanan för ett tag sedan, som hade kortat byxorna på sin kritstrecksrandiga till shorts.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.