Manolo logotype

DelSiena for Nitty Gritty

DelSiena for Nitty Gritty
Alla skjortfantaster som gråter blod över rådande skjortmode med kontrasterande knappar och blommiga kragfoder lär glädja sig över Stockholmsbutiken Nitty Grittys eleganta samarbete med anrika italienska skjorttillverkarna DelSiena. För varför krångla till det?

DelSiena, som idag drivs av andra generation Del Siena, startade redan 1953 i Sansepolcro, i mellersta Italien. Resultatet av samarbetet med Nitty Gritty är en minikollektion bestående av totalt tre modeller; en enfärgad vit, en blåvitrandig och en Gingham-rutig. Alla med en välbalanserad cutawaykrage, relativt smal passform med insnitt i ryggen, pärlemorknappar och i övrigt diskret design. Samtliga modeller kostar 1195 kr och finns vid sidan av den fysiska butiken även att köpa online.

 

Kostym Polo Ralph Lauren, slips drakes, skor Alden.

Kavaj Lubiam, byxor Oscar Jacobson for Nitty Gritty, skor Alden, slips och bröstnäsduk Drakes.

Foto: Olof Enckell

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Skjorta

Andra artiklar om varumärkena: Nitty Gritty DelSiena
#1 Raderad säger
2011-04-14 19:58 - Anmäl

Fantastiska bilder och finfint matchat, Olof!
#2 Raderad säger
2011-04-14 21:04 - Anmäl

Jag bara älskar bordtennis touchen, så mycket mer elegant än vanlig tennis :)
#3 Egon säger
2011-04-15 09:50 - Anmäl

Väldigt snygga skjortor, och en perfekt slips. Nitty Gritty är alltid som bäst när de gör väldigt enkla saker. Deras styrka har alltid legat i att välja ut det bästa, men ibland går de för långt med absurda teknikjackor och konstiga sneakers/brogue hybrider.
#4 gentlemannaguiden.com säger
2011-04-16 10:25 - Anmäl

Verkligt snygga mönster på skjortorna och fräscha färger på kombinationerna. Ett bevis på att det går att kombinera det mesta i mönsterväg ifall färgerna är de rätta i förhållande till varandra.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.