Manolo logotype

Mark McNairy - TBS Country Brogue

Mark McNairy - TBS Country Brogue
Prisvärda kvalitetsskor runt 2000 kronor är sällan helt enkelt att hitta. Mark McNairy som även designar för amerikanska J.Press och Woolrich Woolen Mills, erbjuder med sin egna linje av skor ett klart intressant alternativ.

Stilen med relativt klassisk form till en rund läst och överdimensionerad gummisula känns igen från McNairys övriga kollektion. Detta är knappast de allra elegantaste eller mest sofistikerade skorna på marknaden utan kanske främst något för den som uppskattar skor med robustare silhuett. Just denna modell är tillverkad i samarbete med Trés Bien Shop och finns i en begränsad upplaga. Skorna är randsydda i Northhampton i olivgrön mocka med lättviktssula i gummi. Pris 2200 kr.  

    

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Skor Brogues

Andra artiklar om varumärkena: Mark McNairy
#1 Raderad säger
2011-04-12 22:31 - Anmäl

Härligt inlägg, länge letat efter ett par såna här. Finns de i andra färger? Modeller från andra skomärken?

www.samanamel.blogg.se
#2 Egon säger
2011-04-12 23:44 - Anmäl

Saman: Nitty Gritty har liknande från Trickers. Dvs brogues med vita snörhål i udda färger.

Tycker personligen att det här är en lite udda sko som påminner en aning mkt om hybriderna man hittar hos Din Sko, Nilsson och Rizzo. Tycker Church's Blakeney isf är en betydligt bättre informell sko (säljs i samma butik).
#3 Halmstad säger
2011-04-13 00:32 - Anmäl

Jag menar att Herring Shoes har prisvärda skor i 2000kr klassen.
#4 Raderad säger
2011-04-13 06:43 - Anmäl

Denna typ av skodon har hög hipstervarning och är därför också omöjlig att köpa om man inte vill se ut som en hårt kämpande skandinav som allra helst vill stå och röka en cigarett med upprullade jeans, ryggsäck och club collar-skjorta utanför en modevisning i Paris.
#5 Raderad säger
2011-04-13 15:08 - Anmäl

#4 Även om den stereotypen känns uttjatad i vårt avlånga land är den minst sagt hyllad runt om i övriga världen.

Håller dock med om att dessa skor sällan är ett alternativ som fungerar på lång sikt. De är för mig lika mycket trend som ett par Lanvinsneakers oavsett om modellen råkar vara baserad på en "klassisk" herrsko.
#6 Raderad säger
2011-04-13 16:45 - Anmäl

Jag har lite svårt för den här typen av skor. Kolla gärna in C&J LULWORTH. Mycket mer långsiktig sko om jag får säga mitt. Står sig längre i 'modesvängarna' och är lite lättare att bära upp. Kostar visserligen en tusing extra...
#7 Raderad säger
2011-04-14 10:23 - Anmäl

#4.Oj så ängslig man kan vara. Peronligen tycker jag att de är ett utmärkt alternativ till sneakers eller ett par ledigare ökenkängor typ Clarks. Funkar perfekt till ett par jeans/chinos och en avslappnad bomullskavaj.

Med ditt resonemang kan man inte heller ha ex vis ett par C&J oxfords utan att se ut som en stiff engelsk banker, inte heller ett par Tricker Country brogues utan att se ut som en engelsk gubbe som tar en tur på sitt gods.

Det handlar om hur man kombinerar och sen vilket självförtoende och vilken pondus man har. Att oroa sig för huruvida man ser ut som en SoFo-hipster i vissa plagg visar bara på osäkerhet.
#8 Raderad säger
2011-04-14 10:23 - Anmäl

Jag tycker mig se såna här skor från olika tillverkare på de flesta webshoparna, det börjar nästan bli lite tjatigt.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.