Manolo logotype

Märken att hålla koll på, Piombo

Märken att hålla koll på, Piombo
Med en lekfullt charmig elegans har Piombo Milano varit en säker tillflyktsort för den moderna dandyn. Sedan några säsonger tillbaka satsar märket på att sprida ”The Piombian Elegance” även utanför Italiens gränser

Piombo har tidigare endast varit tillgängligt via märkets egna butiker i Milano, Portofino och Rom. Märkets säljs även på relativt nyöppnade Trunk Clothier i London. Online hittar du Piombo från och med i vår på The Corner samt systersajten Yoox.com, som har en brett utbud av märkets tidigare kollektioner.

Företagets grundare Massimo Piombo. Foto: metropolis-mag.com

Piombos kampanj för våren. Fotad av Olivier Zahm.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Kavaj

Andra artiklar om varumärkena: Piombo
#1 Raderad säger
2011-03-10 21:59 - Anmäl

En skön ledig stil, skulle absolut fungera, om det inte var för att nästan alla deras kavajar har passpoalfickor...
#2 Raderad säger
2011-03-10 21:59 - Anmäl

En skön ledig stil, skulle absolut fungera, om det inte var för att nästan alla deras kavajar har passpoalfickor...
#3 Raderad säger
2011-03-10 22:23 - Anmäl

Ser fint ut. Vet du Olof vad det är för konstruktioner? Klistrat, halv/full canvas?
#4 Mancini säger
2011-03-11 16:56 - Anmäl

Suffer - Jag tror det mesta är totalt dekonstruerat, alltså inga mellanlägg alls. För de konstruerade plaggen i kollektionen vågar jag dock inte svara på om det är semi- eller full kanvas.
#5 Raderad säger
2011-03-12 14:00 - Anmäl

Tack för tipset! Apropå intressanta märken; jag tror inte att Ovadia & Sons har nämnts på manolo förut. Deras höstkollektion ser minst sagt lovande ut! http://www.gq.com/fashion-shows/complete/slideshow/F2011MEN-OVADIAMEN?loop=0&iphoto=1&play=false&cnt=2#slide=0
#6 Raderad säger
2011-03-12 23:27 - Anmäl

Bra artikel Olof!

Det finns verkligen en uppsjö av riktigt spännande tillverkare som ligger i gränslandet mellan Oscar Jacobson, Tiger osv och Zegna, Corneliani, Belvest m.fl. Märken som Lardini och Piombo borde vara intressanta även för de svenska återförsäljarna även om man inte kan räkna med samma förmånliga priser som på t ex Yoox.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.