Manolo logotype

Acqua di Parma Leather Collection

Acqua di Parma Leather Collection
Acqua di Parma står inte bara bakom några av parfymvärldens verkligen doftklassiker - märket har även producerat en oförskämt snygg kollektion av lädervaror. Kollektionen, som sys helt för hand av kalvläder i Italien, rymmer vid sidan av ovanstående necessär bland annat även plånböcker, passfodral och weekendväskor.

För den som inte har möjlighet att besöka någon av märkets egna butiker kan dock Acqua di Parmas lädervaror vara lite svåra att få tag på. Delar av kollektionen finns att köpa online här.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer Lädervaror

Andra artiklar om varumärkena: Acqua-di-Parma
#1 Raderad säger
2011-02-28 21:42 - Anmäl

Finns ett större utbud här:
http://www.slapiton.tv/acatalog/Acqua_Di_Parma_Travel_Bags_and_Leather_Goods.html
#2 Kopparstaden säger
2011-03-01 12:40 - Anmäl

Var inne på hemsidan och kollade runt, riktigt snygga saker. De verkar inte vara så hemskt dyra heller om man jämför med liknade produkter från andra märken.
#3 Raderad säger
2011-03-02 00:12 - Anmäl

Jag har märk att det finns vissa som gillar Acqua Di Parmas parfymer här på Manolo, inte min typ av doft, men de säljs för halva priset på Brothers, för de ska tydligen sluta sälja märket. Jag vet dock inte om det gäller alla butiker, men det är i alla fall så i Brothers butik i Kista Galleria.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.