Manolo logotype

Webshoptipset - Mr Porter

Webshoptipset - Mr Porter
Det är många som väntat på framgångsrika webshopen Net-a-Porters herrsatsning Mr Porter, som idag lanserades för allmänheten. Ett imponerande utbud av välkända varumärken och en stilsmart design lär inte göra någon besviken.

Även om E-handel är långt ifrån ett nytt fenomen finns det när det kommer till nätbutiker med fokus på herrmode klart mer att önska. Därför känns Mr Porter som ett välkomnat tillskott i kategorin. Utbudet består av allt från progressiva modemärken som Balmain och Burberry Prorsum till mer klassiskt inriktade märken som Tunrbull & Asser, John Lobb och Charvet. Dessutom med en ambitiös satsning på redaktionellt material i form av videoguider och intervjuer med olika designers. 

Solgasögon från Cutler & Gross.

Trenchcoat Burberry Prorsum, byxor Incotex. Skorna på allra översta bilden kommer från Car Shoe.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: burberry Car Shoe Cutler-&-Gross Incotex
#1 Raderad säger
2011-02-22 20:46 - Anmäl

Det är något speciellt med car shoe... ;)
#2 Raderad säger
2011-02-22 22:30 - Anmäl

#1 haha ja. Faktiskt. Tycker de är söta och de har kanske sina tillfällen, men priset på dem är ju inte lockande. Helt klart fulsöta, ungefär som Pokémon.
#3 Raderad säger
2011-02-23 23:18 - Anmäl

Andres Lokko ingår i något de på sidan kallar Style council vilket jag antar gör honom mer än en aning stolt och dessvärre skulle jag tro än drygare.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.