Manolo logotype

God jul önskar J.Lindeberg!

God jul önskar J.Lindeberg!
Stil handlar om känsla för detaljer. Den som tvivlar bör vara med och tävla i dagens lucka i julkalender där två eleganta accessoarer från J.Lindeberg utgör vinsten; en halsduk i ull och siden samt en mörkblå kritstreckrandig slips i lammull och 6 centimeters vidd. (Totalt värde 1400 kr)

Tävlingen är avslutad. Grattis John Sagreius, Enskede! Vinsten kommer inom kort.

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Raderad säger
2010-12-07 15:04 - Anmäl

Jag såg att J. Lindebergs cashmere tröjor bara kostar 1000 kr. Har någon testat tröjan, fin skön kvalitet?
Tänkte bara tillägga till Olof att det skulle varas skönt om man kunde vara ständigt inloggad så att man slipper logga in varje dag, man börjar läsa artikeln, vill kommentera och då kommer man ut i huvudmenyn igen, inget stort problem men endå lite frustrerande!
#2 Raderad säger
2010-12-07 23:48 - Anmäl

Tänkte likadant som ab där! angående kashmirtröjorna, någon som har testat? Och isådanafall, hur är passformen, kan man ha en xxl utan att den blir för bred (jag råkar vara två meter lång).
#3 Raderad säger
2010-12-07 23:51 - Anmäl

Håller med ovanstående. Kommenterar knappt längre pga det ständiga inloggandet.
#4 Raderad säger
2010-12-08 16:02 - Anmäl

Jag köpte en kashmirtröja från ovanstående för ett tag sedan. Passformen är mycket smal, särskilt ärmarna. Kvaliteten verkar vara alldeles förträffligt. Rekommenderas starkt.
#5 Egon säger
2010-12-08 21:12 - Anmäl

En annan möjlighet vore att placera en login-knapp vid nedersta kommentaren, så att man slipper scrolla upp. Det här kanske låter som en petitess, men man bör inte underskatta den mänskliga lättjan (i alla fall inte min).
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.