Manolo logotype

Videotips / "Napoli è Napoli"

Videotips / "Napoli è Napoli"
Som hem för några av världens främsta skrädderier har Neapel en särskild plats på herrmodekartan. Varför just Neapel blivit en sådan knutpunkt för elegant välskräddat herrmode frågar sig dock många. Nedanstående videoklipp som är en trailer för en längre dokumentär ger några svar.

O'MAST from Kid Dandy on Vimeo.

Tack till Men's Mentore för tips. 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 Halmstad säger
2010-12-06 12:58 - Anmäl

Varför knutpunkt för välskräddat herrmode? Ja, det kan man fråga sig. Jag och frun tog helt improviserat en dagstur från Sorrento till Neapel för att uppleva lite storstad. Tyvärr hade vi inte kollat upp i förväg var de för konfektion rätta kvarteren låg utan tänkte att "det hittar man väl" bara man kommer till centrum. Men ju djupare vi gick desto mer u-land blev det, tills vi gav upp, och tog snabbfärjan tillbaka. Får göra ett bättre förarbete nästa gång.
#2 Raderad säger
2010-12-06 22:41 - Anmäl

Vad heter själva dokumentären? är det Napoli è Napoli?
#3 Mancini säger
2010-12-07 08:43 - Anmäl

Saman Amel - Tror dokumentären heter O'Mast, men den är ännu inte klar utan detta är mer av ett smakprov på den kommande dokumentären.
#4 Raderad säger
2010-12-13 00:29 - Anmäl

Helt underbart! Jag maste ta taget dit nasta ar.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.