Manolo logotype

5 x ryggsäckar

5 x ryggsäckar
Ryggsäcken förknippas knappast som den stiligaste av accessoarer. Men det finns undantag för den som gillar ha händerna fria. Manolo har valt ut fem modeller i vitt skilda stilar.

Översta ryggsäcken, Felisi. 

Bölebyn (www.boleby.com)

Nanamica (Très Bien Shop)

Mismo

Woolrich Woolen Mills (Matches)

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer Väskor

Andra artiklar om varumärkena: Felisi Mismo Woolrich Woolen Mills Nanamica
#1 Halmstad säger
2010-11-21 20:27 - Anmäl

Hmm, ja varför inte. Vore bra med ett par exempel på hur det tar sig ut med olika klädsel. Är det någon som sett affärsresenär med ryggsäck? Jag är inte främmande för det, kanske Mismo ovan istället för att dra den tråkiga kabinväskan på jul.
#2 Saman Amel säger
2010-11-21 21:22 - Anmäl

Vet inte varför men de känns som om män och ryggsäckar inte passar ihop, vet inte om det bara är jag? eller om det är andra som tycker att de ser lite opersonligt och enkelt ut. Föredrar den traditionella "manbagen". Men annars bra artikel.

www.samanamel.blogg.se
#3 Tom Selleck säger
2010-11-21 22:34 - Anmäl

De flesta ryggsäckarna får vuxna män att se ut som skolpojkar. Bölebyn, Nanamica och Mismo såg dock skapligt bra ut.

I mina ögon är det omöjligt att lyckas med ryggsäck till kostym. Men för en ledigare klädsel, fiskare, backpackers, etc. kan det funka.
#4 Saman Amel säger
2010-11-21 23:00 - Anmäl

#3 Jo exakt, det blir lite av den känslan, vilket är synd.

Det är helt omöjligt att lyckas med ryggsäck till kostym eller överhuvudtaget till kavaj.

www.samanamel.blogg.se
#5 Halmstad säger
2010-11-21 23:38 - Anmäl

Fast nu är det väl inte tanken att man "hänger på en ryggsäck" för att piffa till sig, utan att man väljer det under resa ISTÄLLET FÖR att konka på en resväska eller dra en fånig bagagevagn. Jag menar absolut att det KAN funka med någon av ryggsäckarna ovan i det sammanhanget - på resande fot med tåg eller flyg, utanpå en rock.
#6 Svärmorsdrömmen säger
2010-11-22 10:46 - Anmäl

#5 Hade jag sett dig på tåget i valfri rock med en ryggsäck över så hade jag trott att du hade rymt från typ samhall och garanterat sovit med ett öga öppet så länge som du satt på samma vagn som mig.

Olof även om jag nu totalsågar ryggsäck på vuxna människor, så var några av alternativen (mismo och bölebyn) faktiskt helt okej men som någon tidigare skrev skulle jag endast använda dom i samband med fiske eller i skidbacken, men sen har du ju heller inte propagerat för ryggsäck och kostym i din artikel heller :)
#7 Korven säger
2010-11-22 13:48 - Anmäl

Jag tror att ryggsäck liksom hatt har mycket med vana att göra. Eftersom (nästan) ingen använder endera av exemplen ser det (nästan) alltid tillgjort eller konstigt ut.

Med det sagt håller jag med om att ryggsäck till affärsmöten kanske inte ser proffesionellt ut. Däremot kan jag nog acceptera (trots att det förmodligen ser lite konstigt ut) att någon på väg till och från kontoret använder sig av ryggsäck hellre än portfölj. Vidare ser jag inte heller något fel i att använda ryggsäck till uddakavaj under fritiden. Åtminstone den från Mismo ovan tycker jag är tillräckligt stilig.
#8 Hugo Lindberg säger
2010-11-22 17:11 - Anmäl

Kul inlägg. Jag har förvisso svårt att se det med kostym men matchat med ett par andjaktskängor från LL Beans, tvättade jeans och en Fjällräven Greenland Jacket, skulle Nanamica-ryggsäcken göra sig utmärkt.
För övrigt, Saman Amel, vad menar du med "Men annars bra artikel"? Det är bilder på fem ryggsäckar och sen två rader text... Vad kan man tycka om i artikeln om man inte gillar ryggsäckar?

Hugo, Style by Lindberg
#9 Saman Amel säger
2010-11-22 17:30 - Anmäl

#11 Det kan ju fortvarande vara en bra artikel/inlägg utifrån ett objektivt perspektiv, även om jag själv personlig inte gillar de fem ryggsäckarna?

www.samanamel.blogg.se
#10 Svärmorsdrömmen säger
2010-11-22 18:08 - Anmäl

Olof: Mycket dubbelpostande bland kommentarerna nu, tror att det beror på att man får error när man tryckt på skicka-knappen, kommentaren kommer in ändå men tror att många missar det.

Hugo: Säkert, men det låter fortfarande mer praktiskt än snyggt. Får lite "Nisse Natur" känsla: http://edsvikenf.blogg.se/images/2008/nisse-natur_22334858.jpg
#11 Halmstad säger
2010-11-22 19:07 - Anmäl

Man skall inte behöva klä ned sig i fritidskläder för att bära ryggsäck och röra sig bekvämt. Låt alpturister från 1910 talet vara stilförebilder.
#12 VH säger
2010-11-23 19:19 - Anmäl

Ursäkta, men vad hände med Kånken? I princip den enda ryggsäck jag skulle kunna tänka mig att köpa, mer klassiskt blir det inte! (och då är jag stark motståndare till ryggsäckar)
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Everyday Denim cloth – new batch!

Läs mer

Shoegazing

SM i skoputsning 2018 – Kvalificering

Läs mer

Hodinkee

Recommended Reading: New U.S. Tariffs...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen