Manolo logotype

Fredagsinspiration - diskret rutigt

Fredagsinspiration - diskret rutigt
Många drar sig från att bära kläder med allt för starka rutmönster. Och visst, där är lätt att mönster blir lite för iögonfallande och tar all uppmärksamhet ifrån ansiktet. Manolo slår därför ett slag för det diskreta rutmönstret.

Ytterrock Lardini (Yoox.com), manchesterbyxor Rag & Bone (Matches), tröja Johnstons, skjorta Fray (shopthefinest.com), skor Edward Green, väska Filson (Asos.com).

 

Rubrikcredd: Style by Lindberg.

Gallotti & Radice

2004 Barolo, Andrea Oberto

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Edward-Green Filson Johnstons Lardini Rag & Bone Fray
#1 Raderad säger
2010-11-14 18:52 - Anmäl

Jag fick häromdagen kritik från en läsare efter att ha använt Monclerjackan från Nitty Gritty, som ni skrev om dagen innan, i en "Dagens Outfit" på Style by Lindberg. Faktum var att just denna dag hade jag inte hade besökt Manolo och anledningen till att vi båda skrev om det gissar jag var att Nitty Grittys nyhetsbrev handlade om just den jackan.

Hursomhelst skrev jag ett inlägg med rubriken; "Bildinspiration: 3 x Diskret rutigt", dagen innan detta postades. Slump? Är bara väldigt lycklig om jag influerat dig på något sätt.

Tack för Sveriges i särklass bästa herrmodeblogg!

Hugo, Style by Lindberg
#2 Mancini säger
2010-11-14 20:20 - Anmäl

Hugo - Det var inte meningen att rippa din rubrik! :) Sorry, såg ditt inlägg först nu. Men det är väl bra om man kan influera varandra. Tycker du gör ett grymt bra jobb!

Olof
#3 Raderad säger
2010-11-15 12:31 - Anmäl

Haha, absolut ingen fara. Kanske såg du orden i ögonvrån? Självklart omöjligt att veta men jag försöker få mig själv att tro att jag hade ett finger med i detta inlägg:)

Hugo
#4 Raderad säger
2010-11-15 13:41 - Anmäl

Väskan ser jäkligt fin ut. Obekvämt dyr bara.Som vi vet kostar kvalitetsväskor mycket men jag hittade en liknande häromdagen i en mindre skinnjackaaffär. Märket är The Monte. Mycket bra pris och kvaliteten känns mycket bra. Någon annan som har erfarenhet från märket?
#5 Mancini säger
2010-11-15 14:17 - Anmäl

Hugo - Så var det med största sannolikhet. La till en rubrikcredd, just in case.. :)
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.