Manolo logotype

Travelteq The Trip

Travelteq The Trip
Att hitta smidiga och samtidigt rymliga kabinväskor är ingen lätt uppgift. Holländska Travelteq har med sin The Trip försökt skapa den perfekta modellen.

Väskan, som mäter 55x25x35 cm, är tillverkad i en aluminiumkvalité med bihåleformad inre stuktur, vilket ger extra hållfasthet med låg vikt. Ett yttre fällbart fack i kanvastyg med plats för laptopen och mobiltelefonen gör det enkelt att plocka fram datorn vid flygplatsens säkerhetskontroll utan att behöva rota igenom hela väskan.   En annan smart funktion är att hjulupphängningen går att vinkla utåt för att väskan skall kunna användas som stol utan att man ramlar bakåt. Även själva sittdynan går att dra ut för att öka ytan att sitta på.

I standardutförande kostar modellen 595 euro, men för 65 euro extra går det att få en modell med inbyggda högtalare för att koppla in iPoden eller laptopen i.  Kanske inget livsnödvändigt, men klart en rolig detalj. 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer Väskor

Andra artiklar om varumärkena: Travelteq
#1 Raderad säger
2010-09-22 16:05 - Anmäl

ooooh ja!
denna slår vi till på utan att tveka!
har letat ny kabinväska och väntat på att rätt modell ska dyka upp, dock väljer jag bort högtalarfunktionen
#2 Halmstad säger
2010-09-22 18:24 - Anmäl

Varför finns det sittdyna? Som förstaklassresenär lär man väl aldrig hamna i det läget att det inte finns en bekväm länsstol tillgänglig? ;-)
#3 Tom Selleck säger
2010-09-22 21:46 - Anmäl

Riktigt stilig!

Kul med honeycomb-sandwich material också. Det vore dock ännu mer spännande om de använt lite kolfiber istället för alu med plastkärna.

En annan sak jag saknar hos mer eller mindre alla dagens väskor är större hjul. De rullar så fint även på kullersten och grus/snö-slask.
#4 Raderad säger
2010-09-23 13:53 - Anmäl

Inget snack om saken, jag slog till direkt! Behövde en ny carry-on-väska. Och den design och funktionalitet man får för det just nu rabatterade priset var för lockande.. leverans i november!
#5 Raderad säger
2010-09-23 23:35 - Anmäl

Och jag som blev glad när jag hittade en resegarderob med inbyggd laptopficka.. :) Fast jag fick iofs leta ett tag innan jag hittade en sådan (Samsonite).
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.