Manolo logotype

4 x webshoptips

Bild 313148

Exklusiva italienska läderaccessoarer, handplockad second-hand, Eton-skjortor och färgstarka lädervaror. Det händer mycket spännande på nätshoppingfronten. Manolo tipsar om fyra mindre aktörer.

Berg & Berg är en liten sympatisk webshop som drivs av norska Mathias Berg och flickvännen Karin, som tillsammans valt ut accessoarer från några av Italiens främsta tillverkare. Utbudet består bland annat av handsydda slipsar och bröstnäsdukar från Neapel, kashmirprodukter från Verona samt strumpor från välrenommerade tillverkaren Bresciani. Priserna sträcker sig från drygt 150 kronor för ett par strumpor till cirka 1200 kronor för en kashmirhalsduk.

Bild 313149

Bild 313150

Herr Judit på Hornsgatan i Stockholm har senaste säsongerna varit en säker tillflyktsort för alla som suktar efter second hand från såväl klassiska preppymärken som de stora modehusen. Genom sin nya webshop lyfter nu butiken ut delar av det handplockade sortimentet på nätet. Bland alla intressanta märken återfinns bland annat Gieves & Hawkes, Crockett & Jones, Fay, Bottega Veneta och Aquascutum.

Bild 313151
Skor från Crockett & Jones, kavaj Polo Ralph Lauren.

Sedan knappt en vecka finns Etons skjortor att köpa via butiken Etonstorelund.com. Butiken kommer vid sidan av märkets fulla bassortiment framöver även att erbjuda made to measure, en mindre outletavdelning med skjortor till nedsatt pris samt möjligheten att lägga intresseanmälningar på skjortor från kommande säsonger. Skickar över hela världen.

Bild 313152

Fifth Avenue Shoe Repair har tagit fram en mindre kollektion av färgstarka lädervaror som säljs exklusivt via märkets webshop. Kollektionen består av plånböcker, korthållare och nyckelringar som alla är tillverkade i italienskt kalvskinn. Fram till och med 29 november har Manolos läsare tio procent rabatt på hela Fifth Avenue Shoe Repairs utbud genom att ange koden Manolo vid utcheckningen.

Bild 313153

Bild 313154

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Accessoarer Skor

Andra artiklar om varumärkena: Bresciani Eton Fifth-Avenue-Shoe-Repair
#1 Micke N säger
2009-11-24 11:39 - Anmäl

Bra tips!
#2 M säger
2009-11-24 13:19 - Anmäl

*Edit

--> Herr Judit (inget h)

Mvh
#3 GB säger
2009-11-24 13:45 - Anmäl

Synd att inte Etonskjortorna var billigare på hemsidan än vad NK tar för dom i butik
#4 Hateff säger
2009-11-24 18:07 - Anmäl

Herr Judits webshop var en liten guldklimp då jag bor nere i Växjö och inte har möjlighet att besöka butiken så ofta annars. Ett par Paul Smith brogues blev inköpta till stor glädje. Tack Olof!
#5 CF säger
2009-11-24 22:15 - Anmäl

Olof- Insytt verkar ha slutat att fungera helt, hoppas verkligen att den funktionen skall vara kvar då den är den bästa slussen vidare till bra sidor.

Sen undrar jag om det finns ngn läsare som kan hjälpa mig med adressen till en japansk(blogg??) med fina bilder på äldre herrar av italienskt stuk... Kan verkligen inte komma på var jag hittade den länken. Help Please.

//CF
#6 Gabriel säger
2009-11-24 22:40 - Anmäl

CF: Jag tror att du menar bloggen Kishida Days. Riktigt inspirerande bilder. Adressen är: http://blog.luxurytv.jp/yanchamen/
#7 Olof säger
2009-11-25 07:57 - Anmäl

CF - Tyvärr har det varit lite strul med programmet vi använder för insyttfunktionen, men vi försöker att fixa det så fort som möjligt!
#8 Etonstorelund säger
2009-11-25 14:54 - Anmäl

GB: Etonstorelund får inte ha lägre priser än vad som rekommenderas Från Eton Fashion. En kvalitetsksjorta har sitt pris och priskonkurrenser gynnar inte bolaget eller märket. Bra beslut av Eton Fashion tycker vi.

Vi får istället jobba med att bli en så bra återförsäljare av Etonskjortor , vilket sporrar oss extra.
Vår konkurrenskraft är:
- Kunna erbjuda det bredaste sortimentet på marknaden
- Göra det möjligt att handla Etonskjortor oberoende vart du befinner dig i världen.
- Möjlighet att klunna förboka kommande säsonger
- Är fraktfritt i Sverige vilket innebär att om du är en trogen Etonkund och vet vad du skall ha så gör näthandel det enkelt för dig, om du saknar tiden att springa i butik.
- Last piece offer är något vi kommer jobba framöver och här kan du fynda Etonskjortor
- Vi har en bra produktkännedom och vår kundservice kommer att kunna ge dig mycket tips och råd inför dina köp. Har du speciella krav så lyssnar vi!

Om ni har frågor/synpunkter på sajten så tveka inte att höra av er till vår kundservice.

/www.etonstorelund.com
#9 Daniel säger
2009-11-25 22:20 - Anmäl

Känns rätt så givet att Eton inte vill att olika försäljningskanaler ska priskonkurrera med varandra. Dock, det du skrivit om att Eton bestämt att ni inte kan sätta priset lägre än deras rekommenderade priser är sannolikt ett brott mot konkurrenslagen så det är nog ingen bra idé att skriva det på ett publikt forum. Det är tillåtet att sätta cirkapriser och det är tillåtet att följa cirkapriser men det är inte tillåtet att komma överens/avtala om att göra så.
#10 Etonstorelund säger
2009-11-26 07:00 - Anmäl

Daniel:
Självfallet är detta inget avtal/överenskommelse, utan en respekt gentemot Eton som vi som återförsäljare vill visa.

Skrev lite oklart, visst kan man sätta priserna under rek priser och det finns det säkert de aktörerna som gör det idag om man letar noga och är prisfokuserad, men det är inte Etonstorelunds avsikt att göra.

Tack för bra påpekande
#11 EU säger
2009-11-26 10:22 - Anmäl

# 8 Etonstorelund:

Ni får visst ha LÄGRE priser än vad Eton anger som rekommenderat försäljningspris. Om Eton går ut med ett minimipris gör företaget sig skyldiga till att hindra den fria rörligheten och konkurrensen inom EU vilket strider mot den Europeiska Unionens fördrag. Ett allvarligt brott.
(Se tex artikel 3, men särskilt artikel 81 p1. a.)

Om du är företrädare för etonstorelund skulle jag omedelbart se till att Ni ser över detta, om det nu finns ett förbud mot lägre försäljningspris. Annars kan i värsta fall dryga böter väntas av EG-domstolen.

Som företrädare för ett välkänt företag bör Du ha koll på sådana här saker tycker jag. Men du kanske bara uttryckte dig fel?
#12 Etonstorelund säger
2009-11-26 12:33 - Anmäl

EU:

Jag uttryckte mig fel det är helt rätt!
Självfallet får vi ha lägre priser

Som jag nämnde kommer vi inte jobba med att priskonkurrera och sänka priser, är inte vår ambition.

Vi vill istället erbjuda hela världen möjlighet att köpa Etonskjortor samtidigt som vi skall ha ett brett sortiment.
Mycket spännande utveckling och lansering kommer att ske på sidan under 2010.

Ber om ursäkt för hur jag uttryckte mig i första inlägget
#13 oscar säger
2009-11-26 15:00 - Anmäl

Hoppas vi kan se mera av inlägg av detta slag. Trevligt även för oss som inte är bosatta i huvudstadsorten.
#14 Peter.ish säger
2010-01-19 14:15 - Anmäl

Om man inte vill handla direkt från leverantör.
Så finns det massor av Fifth Avenue Shoe Repair på
http://shop.webish.se/
Välkommna
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.