Manolo logotype

Herrmode på Youtube

För alla er som är intresserade av hantverket bakom ett par skor har den ungerska skomakaren Koronya samlat ett videogalleri som innefattar allt från själva designprocessen till själva produktionen bakom ett par skor.

GQ har med sin videoserie Style Rebel låtit en rad kända stilpersonligheter dela med sig av sina bästa klädtips. Trots ett något speedat format finns det faktiskt en rad inspirerande tips. Nedan berättar Barker Blacks Derrick Miller om den perfekta vikningen (eller snarare avsaknad av vikning) av bröstnäsduken.

Brittiska Bill Amberg har varit tongivande senaste åren bland tillverkare av läderaccessoarer, inte minst när det kommer till accessoar för män. Nedan besöker Luxe.TV märkets flagskeppsbutik vid Notting Hill i London.

Acne fortsätter att presentera sin underklädeskollektion genom videoklipp. Nedan höstens kollektion.

Cesare Attolini är världskända som ett av Italiens främsta skrädderier. Nedan en inblick på det neapolitanska familjeföretaget.


Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Bill Amberg Cesare Attolini
#1 Gäst säger
2009-07-16 14:42 - Anmäl

vad har detta med herrMODE att göra...
#2 eric säger
2009-07-16 16:42 - Anmäl

Självklart har det med herrmode att göra? :S...
Om du går in på GQ hemsida, eller läser deras tidning kan du se flera liknande exempel på inspirationsmaterial för den modemedvetna!
#3 Joakim säger
2009-07-16 17:03 - Anmäl

Kolla på Boateng-dokumentären på youtube, FRAMFÖRALLT delen när han intervjuar den västindiske skräddaren på Maurice Sedwell (Savile Row). Boateng fullkomligt smulas sönder, och det är nästan smärtsamt vackert att se kritstrecken över tyget.
#4 herrmode på youtube! | HAPPY WEEKEND säger
2009-07-17 08:38 - Anmäl

[...] klippfilmer på manolo.se skapa/spara/gå [...]
#5 oscar säger
2009-07-19 10:42 - Anmäl

jag gillade framför allt klippet om Cesare Attolini! Dessutom är ju alltid GQs klipp intressanta
#6 Anders säger
2009-07-19 15:27 - Anmäl

Sicket musikval till klippet om Attolini! :) "Theme from Shaft" är väl så långt från italienskt skräddarsytt som man kan komma... Damn right!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.