Manolo logotype

Modenytt 18.06.09

Bild 312370

Oscar Jacobsons kommande höst- och vinterkollektion går under namnet Black Collection. Stående inslag är grå flanell, manchester och rutmönster. Den genomgående mörka kollektionen lyfts upp av accentfärger som lila, rött och blått. Den brittiska gentlemannen lyfts liksom lantlivsmode fram som en stark inspirationskälla.

Bild 312371

Fracop har tidigare uteslutande producerat skor för den japanska marknaden. Nu har dock märket släppt ett exklusivt samarbete med brittiska butikskonceptet Oki-Ni. Skorna sys för hand i Italien med robust rågummisula för att klara av tuffare förhållanden.

Bild 312372
Bild 312373

Burberrys kreativa chef Christoffer Bailey fortsätter att med spjutspetskollektionen Prorsum föra det brittiska modehuset in i framtiden. Utan att för den sakens skull göra avkall på sitt historiska arv. Kläderna för höstkollektionen har kommit något i skymundan av stjärnskottet och skådespelerskan Emma Watson som agerar frontansikte för märkets kampanjbilder. Som alltid när det kommer till Burberry genomsyras kollektion av uniformsmode där trenchcoaten har en given plats. (Via: Selectism.com)

Bild 312374
Bild 312375

I väntan på att brittiska Albam når svenska butiker (troligtvis i höst) rekommenderas ett besök på nätbutiken som ständigt uppdateras med nya kläder och accessoarer. Autentiska kläder i uppdaterad design och till en klart human prislapp.

Bild 312376
Bild 312377

Slutligen, ingen lär ha undgått att H&M:s nästa stora samarbetspartner blir brittiska sko- och accessoartillverkaren Jimmy Choo. Detta blir första gången Jimmy Choo designar en klädkollektion och inte minst första gången för män. Exakt vad det kommer att innebära återstår att se. Kanske en manlig version av Sex & the City-mode?

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Albam burberry Oscar-Jacobson
#1 Martin säger
2009-06-18 22:21 - Anmäl

Gillade Albam skarpt! Vilka butiker kan märket tänkas säljas i om det kommer till Sverige till hösten?
#2 Victor säger
2009-06-18 22:41 - Anmäl

Var kan man se mer av Oscar J kollektionen?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.