Manolo logotype

Urban Office

Bild 311814

En modern klädsel för kontoret behöver inte betyda strikt och färglös. Ett kreativt yrke öppnar för större frihet och acceptens att blanda olika stilar. Här för den som som tar vespan till jobbet.

Väska Bric's (Barneys.com)
Ett brett urval av läderaccessoarer till klart humana priser gör italienska Bric's intressant för den som är på jakt efter en väska utan att ruinera sin plånbok. Här i väldigt avskalat och stilfullt utförande.

Parfym Bois 1920 (Barneys.com)
Guido Galardi startade 1920 ett parfymeri i Florens, som efter bara fem år tvingades stänga igen. Guidos barnbarn Enzo upptäckte dock sin farfars känsla för dofter och startade 2005 Bois 1920 för att hedra minnet av Guido. Parfymerna är framtagna utifrån originalrecepten, men med viss modifikation.

Hjälm Aspesi (andreasmurkudis.net)
Senaste säsongerna har utbudet av designerhjälmar ökat markant. Armani, Louis Vuitton och Borsalino är några av de modehus som vill kunna förse sina kunder med stilsäkert skydd. Och visst skapar det ett visst sug efter att börja köra Vespa.

Bälte Anderson's (my-wardrobe.com)
Det flätade läderbältet är tacksamt att kombinera. Ett stilfullt alternativ till jeans, medan det till kostym snarare ger ett avslappnat intryck.

Kavaj Fay
Få märken karaktäriserar modern italiensk stil som Fay. Modernt, urbant och ständigt välklätt där funktionsmaterial blandas med klassiska snitt. Denna ofodrade kavaj lämpar sig lika väl för kontoret som på väg till gymmet.

Sneakers Common Projects
Att Common Projects uppmärksammats flitigt senaste säsongerna är knappast helt oväntat. Sparsmakade design och fina material gör att märkets sneakers kan tilltala såväl inbitna sneakersfan som den något mer konservativa.

Jacka Barbour Liddesdale Sport
Liddesdale Sport är som namnet antyder en något sportigare och kortare variant av Barbours quiltade klassiker. En prisvärd jacka som går att bära i princip hela året om. Inte minst snygg, som i detta fallet, till en nättare kavaj.

Scarf Forzieri
Sidenhalsduken bryter av den i övrigt lediga stilen. För våren är dubbelsidiga halsdukar ett bra alternativ. Gärna med tongivande mönster.

Nyckelband Isaac Reina
För att det aldrig går att få nog av snygga läderaccessoar.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 Jens säger
2009-03-09 20:31 - Anmäl

hahaha, bossparfym, kan man väl ändå inte ha som vuxen... ungdomar som kör på det. själv kör jag på acqua di gio, känns manlig men ändå fruktig. riktigt classy. kan rekommendera den till er som inte luktat på den.
#2 GB säger
2009-03-09 20:43 - Anmäl

Alla har väl ändå luktat på Aqua di gio? Århundradets mest använda parfym för 10 år sen?
#3 Fabian säger
2009-03-09 21:16 - Anmäl

Jens, parfym luktar inte utan det doftar. bra att veta om du inte förstått det som du själv beskriver vid din höga ålder. hälsningar från en 16-årig ungdom som inte tycker Bossparfym är begränsat enbart för oss.
#4 Oskar i Malmö_ säger
2009-03-10 07:34 - Anmäl

#1 Jens
Jag tror att Olof skrev Bois cologne icke Boss.
Testade deras (Bois) dofter nyss, fina men onödigt dyra (väldigt dyra) tycker jag.
Förresten tycker man om en doft så får man väl använda den oberoende av om det är trendigt, ungt eller passé?
#5 Gäst säger
2009-03-10 07:51 - Anmäl

#3 Fabian
Han skrev faktiskt "till er som inte luktat på den", och då kan man inte säga "till er som inte doftat på den".
#6 Voice of Reason säger
2009-03-10 08:20 - Anmäl

#1 & #3
Bossparfym?

Var hittar ni något om bossparfym i denna artikel?
#7 Stefan säger
2009-03-10 08:44 - Anmäl

#1. haha för Acqua di gio är ju inte en parfym som många ungdomar använder. Alla hade den ju när man gick på högstadiet för 10 år sen. Men visst, det är en trevligt vår/sommarparfym.
#8 Jocke säger
2009-03-10 09:39 - Anmäl

Såg en jävligt ball vespahjälm i Milano med tillhörande vändbar dunjacka, club .... någonting. Man var tvungen att köpa jacka + hjälm, så jag passade då jag inte åker vespa. Någon som vet vad märket heter? Ångrar att jag inte köpte en sådan jacka.
#9 Hs säger
2009-03-10 10:01 - Anmäl

Riktigt sjyssta skor.
#10 E säger
2009-03-10 16:38 - Anmäl

ha ha ha, ibland är den här bloggen ett bra ovädrat gubbrum alltså: "Ett kreativt yrke öppnar för större frihet och acceptans att blanda olika stilar." Den språkliga STILEN i den meningen är som hämtad ur en femtiotalsbok i folkhemsbokhyllan med titeln "Vett och etikett för den moderna mannen i yrkeslivet". Fan va mögigt synsätt!
#11 Bear säger
2009-03-13 20:13 - Anmäl

e>Jag är benägen att instämma i Eder reflektion.
#12 Mellanare säger
2009-03-26 09:43 - Anmäl

Vart får man tag i Barbour Liddesdale Sport? Var runt lite i Stockholm och ingen sålde den. Inne på NK's Barbour butik sa de bara att de valt att inte ta in den. Det enda som fanns var Liddesdale Lightweight och Liddesdale Crested som var nya för i år.

Den enda webshoppen jag kunde hitta som sålde den var Barbours egna barbourbymail men de skeppar inte till Sverige.

Någon som sett vart man kan få tag i den här jackan?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.