Manolo logotype

Veckans Outfit - Midsommar

Bild 317083

Midsommar är knappast förknippat som någon större stilmässig högtid. Snarare då fylleslag och taskigt väder. Vädret går visserligen inte att kontrollera, men att upprätthålla stil och finess borde vara högsta prioritet. Här i form av en något sportigare stil för att dagens alla aktiviteter.

Kavaj Albam (cirka 2250 kr) – En crèmefärgad blazer är inte funktionalitetens fanbärare, men väl estitikens. Denna kavaj från Albam blir med sin halvfodring, utanpåliggande fickor och naturfärgade knappar en av sommarens snyggaste.

Byxor Hickey Freeman (cirka 1085 kr) – Att matcha byxorna med en vit kavaj kan vara ganska svårt. Ett tips är att välja en färg utifrån kavajknapparna.

Linnescarf Brooks Brothers (cirka 525 kr) – För många innebär midsommar en rad olika utomhusaktiviteter där slipsen kan kännas något för uppklädd. Därför lämpar sig en tunnare linnescarf betydligt bättre.

Skjorta Brooks Brothers (cirka 560 kr) – Få saker lämpar sig så bra under sommarfestligheterna som en linneskjorta.

Skor Tretorn (399 kr, Sneakers'n Stuff) – Även skorna får anpassas efter midsommaraftonens krav, och vad kan då passa bättre än ett par sneakers från svenska Tretorn. Skulle vädret svika helt är det bara att ta på sig ett par stövlar från samma märke.

Manolo önskar er en trevlig midsommar!

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: 120%Linen Albam Hickey Freeman tretorn
#1 Kinesen säger
2008-06-21 03:31 - Anmäl

Stiligt ! MEN . . . Ständigt dessa gymnstikskor! Varför inte ett par Veldts från C&J om man vill verka lantlig? Eller Chukka boots stiligare. . .
#2 Jimmy säger
2008-06-21 11:34 - Anmäl

En trojan gör intrång via Sneakers and stuff:s länk!
#3 Olof säger
2008-06-21 11:59 - Anmäl

Jimmy - Har inte upplevt detta, men riktade för säkerhets skull om länken till Sneakers'n Stuffs förstasida.
#4 Markus säger
2008-06-21 18:25 - Anmäl

Är det någon som kan svara på hur slimfit skjortorna från Brooks Brothers är i formen? Är de väldigt "amerikanska"eller går de även att ha utanför byxorna?
#5 Simon säger
2008-06-22 12:19 - Anmäl

Jag tycker verkligen att dessa "gymnastikskor" helt klart hör hemma i denna outfit. Stiligt men ändå casual. Här kommer dock mitt MEN - Ingen bröstnäsduk?
#6 Olof säger
2008-06-22 12:31 - Anmäl

Simon - Tanken var att det skulle vara en ganska sportig klädsel, varför jag prioriterade bort detta. Ingen blir dock gladare än jag när ni självmant efterfrågar bröstnäsduken.. :)

Angående skorna tycker jag absolut att ett par snygga läderskor hade varit minst lika passande. Fördelen med denna typ av stilar är att de tillåter en rad olika skor som ger stilen sin karaktär.
#7 Henrik säger
2008-06-25 11:49 - Anmäl

Trevlig outfit som vanligt. :) Men nu när Wimbeldon har dragit igång, kan vi inte få se något lite tennisinspirerat eller kanske något lite anglofilt?
#8 Pontus säger
2008-06-27 07:30 - Anmäl

Markus - Brooks Brothers säljer visserligen skjortor som sägs vara "slim fit", men det skall inte förväxlas med vad vi i Europa menar med "slim". Jag äger tre sådana skjortor från BB och när jag provade dem i butiken så bad jag att få prova en mer figursydd modell (det fanns ingen). Skall jag vara helt ärlig så är de i princip raka i modellen, varför jag inte köpte dem med ambitionen att låta dem hänga utanpå - och jag rekommenderar ingen att göra det heller.

De bästa skjortorna jag har skaffat i sommar för att ha utanpå kommer faktiskt från Ben Sherman.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

The best cloths of Autumn/Winter 2018

Läs mer

Shoegazing

Tipset – Undvik att snörningen trycker...

Läs mer

Hodinkee

Photo Report: The Fall 2018 HODINKEE...

Läs mer

The Armoury Lightbox

With the exciting news of Antonio...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen