Manolo logotype

Manolo testar: Boots No7 Protect & Perfect

Bild 316655
Vi är inte precis först att skriva om den här produkten. Efter att hudläkare vid Manchester University testade olika hudkrämer och bevisade att den här krämen, en budgetprodukt från den engelska skönhetsbutikskedjan Boots, verkligen minskade fina rynkor och reparerade solskadad hud har det skrivits mängder om den och man kan lugnt hävda att försäljningen tog fart i hemlandet och lagret för hela året tog slut på ett par dagar. Sedan ett par månader finns den i Sverige och vi har testat.

Eftersom effekten redan är bevisad så kan man inte säga så mycket om det, men det jag kan säga är att det är en det inte bara är det långsiktiga resultatet som är bra. Det är även en fantastiskt lätt och skön kräm att sätta på sig och den ger dig en silkeslen hud på direkten.

Ett av de aktiva ämnena är retinol, vilket kan ge läskiga cystiska finnar på överkänsliga personer och det är väl det enda som man kan hålla emot No7 Protect & Perfect , för visst är det lite roligt att en relativt billig produkt visar sig vara den enda i ett test som höll vad den lovade.

Här hemma kan man bland annat köpa den på Grooming för 295 kronor. Något av ett kap alltså.

No7 finns även i en serie för män, men det är helt onödigt att leta efter den. No7 Protect & Perfect är nämligen föredömligt parfymfri.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Skönhet Boots

Andra artiklar om varumärkena: 120%Linen
#1 Robert säger
2008-01-26 23:00 - Anmäl

Att kalla Boots för skönhetsbutikskedja är väl lite att ta i. Boots är en vanlig (men modern, åtminstone med svenska mått mätt) apotekskedja.
#2 B säger
2008-01-27 09:01 - Anmäl

300 är ju såå billigt..
#3 Gäst säger
2008-01-27 09:49 - Anmäl

Retinol är inget annat än ett namn för vitamin A.
#4 F säger
2008-01-27 12:32 - Anmäl

Vad innebär cystiska finnar?
#5 Skogshuggar Tom säger
2008-01-27 18:10 - Anmäl

helosan funkar lika bra. :)
#6 Patrik säger
2008-01-28 11:59 - Anmäl

Den aktiva ingrediensen är inte retinol utan palmitoyl pentapeptide-3. Alla krämer med denna ingrediens är mycket troligen lika bra. Exempelvis 4VOO som manolo skrivit om förut.
#7 Lars säger
2008-01-28 13:23 - Anmäl

#Re 6# Du har helt rätt och jag har använt 4voo ett längre tag med bra resultat. Dock är priset på 7 bättre varför den är intressant. Det sensationella är inte aktiva ingrediensen utan just priset. 2 b ironiserar över "biligt" vilket visar att han inte förstår att relativpriset är det intressanta priset.
#8 Patrik säger
2008-01-28 23:14 - Anmäl

#7: Japp, det stämmer att det är ett mycket bra pris i förhållande till andra produkter på marknaden med palmitoyl pentapeptide-3. Ville bara poängtera att hypen som "mirakelkräm" och "det enda på marknaden som funkar" som det har skrivits om i tidningarna inte är hela sanningen
#9 Patrik säger
2008-01-28 23:17 - Anmäl

En sak till: den borde eventuellt för vissa vara effektiv effekt mot finnar eftersom den i sak fungerar på samma sätt som receptbelagda anti-pormask-krämer som tretinoin, differin, retin-a m m.
#10 Jacob säger
2008-01-29 20:54 - Anmäl

Efter att ha läst denna artikel passade jag på att gå in på Boots och köpa denna produkt i herrserien idag. Tyvärr bara använt en gång, så har ingen längre recension.
Tänkte bara dubbelchecka att det är exakt samma produkt i dam och herr-serie? Enligt försäljaren specielt för Boots No7 skulle produkten vara exakt densamma, endast förpackningen skilja.
Är det någon som kan rekomendera övriga produkter, kanske skriver detta i fel tråd, men är i behov av ny moisturizer, även om min hud konstigt nog blivit betydligt slätare sedan jag slutade använda det. Även en ny face mask, där har jag absolut ingen koll på vad som kan vara bra? Pris spelar ingen roll.

Mvh
/J
#11 Patrik säger
2008-01-30 01:15 - Anmäl

aco (finns på apoteket) moisturizer i serien cliniderm for men är faktiskt riktigt bra, och även snäll mot plånboken.
#12 Gäst säger
2008-03-02 04:52 - Anmäl

Finns det någon viss ålder man ska börja använda den här?

Jag var sugen att testa just för att få jämnare och snyggare hud i ansiktet men har hört att man inte ska använda den här om man är för ung (24), att den är för aktiv för den unga huden? Att det liksom kan vara för tidigt för att köra med serum överhuvudtaget?

Undrar även om någon vet om No7 Protect & Perfect går att använda ihop med Biotherm (cleanser, scrub, återfuktare) så att grejerna inte motverkar varandra?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Amended Friday Polos in stock – and...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Bring a Loupe: Two Omega Chronographs...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen