Manolo logotype

Tävling: Vi vill bli (ännu) bättre!

Bild 316467I helgen släppte vi den nya designen här på Manolo.se. Allting är inte riktigt på plats än, det är vi medvetna om, men vi är en god bit på väg! Och redan nu har vi fått både ris och ros bland kommentarerna, men för att verkligen få fram alla åsikter tänkte vi köra en tävling också. Vi har fått fina priser från nätbutiken Concept och det enda ni behöver göra är att registrera ert medlemsnamn och sedan mejla in vad ni tycker om den nya sajten, och hur den kan bli ännu bättre. De mest konstruktiva och intressanta förslagen vinner priserna nedan:

Första pris: Väska i konstläder från Frank Dandy. Perfekt weekendväska!

Andra pris: Jeans från Ondo i valfri storlek. Läs mer om Ondo Jeans här om ni är nyfikna.

Tredje pris: Dubbelpack med boxershorts från Björn Borg.

Ni har fram tills på fredag på er!

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar om varumärkena: Björn-Borg ondo-jeans
#1 Gustav säger
2007-10-29 17:31 - Anmäl

Ett tips är väll att byta plats på första och andra priset ? ..
#2 Bo säger
2007-10-29 21:05 - Anmäl

Kul kommentar Gustav.
#3 Johan säger
2007-10-30 13:20 - Anmäl

Gör det enkelt för er själva. Ta tillbaks den gamla plattformen. Den var alldeles utmärkt bra. Varför ändra från början?
#4 Björn säger
2007-10-30 14:33 - Anmäl

Gustav: Vi tyckte att väskan var mer attraktiv, även om den kostade lite mindre. Men om man vill ha ett särskilt pris får man specificera det i mejlet.

Johan: Den gamla plattformen var gammal och klarade inte riktigt av allting längre. Det tog timmar bara att rensa bort spamkommentarer t ex. Den här nya versionen har dessutom ett par nya funktioner som vi hoppas att ni kommer att uppskatta.
#5 Bingoberra säger
2007-10-30 22:18 - Anmäl

Ännu ett inlägg i debatten.

Ja den konstläderväskan var inte för mycket att hänga i granen. Förutom att byta material borde Frank Dandy kanske funderat på att kopiera HM's vår/sommar-väska som vid en snabb anblick i mitt tycke ser identisk ut, eller?

Nya manolo gillar jag dock. Många bra små funktioner, tyvärr känns det aningen segare, men det kan kanske vara min uppkoppling som spökar.

MVH

Jens
#6 Isak säger
2007-10-30 22:32 - Anmäl

Tycker det är lite tråkig ton bland kommentarerna. Slappna av lite och le mot livet, så ler livet tillbaka. Kul med priser öht, och den nya designen är mycket stilig!
#7 Vboman säger
2007-11-02 23:12 - Anmäl

Dela upp det mer mellan artiklarna på första sidan, det ser väldigt grötigt ut. OCh ta bort eller gör delen "läs artiklar om" den ser fruktansvärd ut. annars skit snyggt.
#8 Jon säger
2007-11-07 14:20 - Anmäl

Kul med ny form. Men ni kunde släppt 800x600 upplösningstänket. bjud till lite släpp loss på bredare site. Såg nu att ni har bredare sidfot. ja det känns lite konstigt och känns inte riktigt som den hör till siten. Sen kan ni nog skippa dom små pilarna/dotted-strecken som jag tycker rör till det enormt. Skönt med nytt typsnitt dock! och skönt att se att ni vill förbättras (även om jag är lite missnöjd ;) )
#9 Jon säger
2007-11-07 14:23 - Anmäl

Och så måste ni se över typsnittstorleken. det är alldeles för många storlekar. man blir lite tokig och se alla olika fonttyper och storlekar...
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.